OFFLINE

Gordon Ramsayből öreg nő lett

2011. január 29., szombat 16:37

Gordon Ramsay 2009-ben és Gordon Ramsay 2011-ben
Gordon Ramsay 2009-ben és Gordon Ramsay 2011-ben

Ön szerint mi történt Ramseyvel?

 • 415
  Benzin + lóallergia, ahogy mondja
 • 1638
  Hajbeültetés + ráncfeltöltés
 • 418
  Nem tudom
 • 385
  Valami más

Gordon Ramsayt egy hónappal ezelőtt erősen felpüffedt arccal fotózták le, ráadásul nem sokkal azután, hogy kötéssel a fején távozott egy hajklinikáról, így hamar el is indultak a pletykák, hogy az ismert tévés szakács szépészeti beavatkozásokon járt. Ramsay akkor tagadta a dolgokat, néhány Costa Rica-i cápauszonykereskedőre és lóallergiájára hivatkozva. Ramsay karácsony előtt nem sokkal Costa Ricán forgatott az illegális cápauszony-kereskedelemről, és összetűzésbe került néhány, a kereskedelemben érdekelt bűnözővel.

"Benzint öntöttek a fejemre, végig a hajamra, rettentően begyulladt a fejbőröm. De hajhullást nem okozott. Karácsonykor két hétig Napában voltam a forgatás után, elmentem a gyerekeimmel lovagolni, és iszonyú allergiás lettem a lótól. Aztán ez ment rá a fejbőrproblémáimra. Szóval igazi hajrémálom volt" - nyilatkozta korábban Ramsey a bedagadt arcáról, bekötözött fejéről.

Ez persze nem állította le a pletykákat, a Daily Mail odáig jutott, hogy információik szerint Ramsay 30000 font (közel tízmillió forint) értékben végeztetett el magán néhány beavatkozást. Végül Ramseyt néhány nappal ezelőtt sikerült ismét lefotózni, amikor elkezdték a Pokol konyhája című műsora legújabb részeit forgatni. Az egyértelmű, hogy történt vele valami, mert úgy néz ki, mint egy klasszikus nagymama és Justin Bieber közös szerelemgyereke.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta