OFFLINE

Stella McCartney tervezi a brit sportszerkókat a 2012-es olimpiára

2011. január 21., péntek 08:32

goff stella 181110 7

Míg itthon a magyar csapat olimpiai formaruháját 2008-ban Makány Márta tervezte, nemrég eldőlt, hogy a brit olimpiai és paralimpiai csapatok Adidas ruháját a 2012-es Londoni nyári játékokra Stella McCartney tervezheti – írja a Female First. McCartney állítása szerint erős koncepcióval állt az Brit Olimpiai Bizottság elé, de abszolút pozitív visszajelzéseket kapott, így már el is kezdte a munkát, ami „nagyon izgalmas, de rettenetesen időigényes”.

A négy gyermekes tervezőnőnek rengeteg kihívást jelent, hogy sportolóknak készít ruhát, mivel az Olimpián még a jó külsőnél is sokkal fontosabb, hogy a sportteljesítményt ne fogja vissza a ruha.

„Sportolókkal dolgozom. A legfontosabb, hogy semmiképp ne befolyásoljam a teljesítményüket. Én mindent megteszek, hogy a lehető legjobb oldalukat mutathassák. Nagyon jó technikai anyagokkal dolgozom és olyan szabásvonalakkal is számolok, melyekre normális esetben nemet mondanék. Szóval vannak kihívások – milliónyi kihívás. Jól kell kinézzen tévén, jó érzés legyen viselni, emellett legyen funkcionális – el kell lássa feladatát. De ezek szerintem jó kihívások, szeretem a kihívásokat” – mondta McCartney, aki az Adidas számára már évek óta tervez sportruházatot.

A tervezőnő 2011-es őszi előzetes kollekcióját pedig az Elle.com-on lehet megtekinteni.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2011.01.21 09:27:40evicacica

  Na mit gondoltok miért kattintottam ide?: hogy megnézzem a KÉ-PE-KET! A formaruhákról, nem Stelláról.

 • 2011.01.21 10:52:59HostageChicken

  evicacica WIN.

 • 2011.01.21 13:33:56Mahdia

  korábban kényszerzubbonyokat tervezett és saját magán népszerűsítette őket?

 • 2011.01.21 22:49:35Miss Moss

  Stella tök jó cuccokat tervez az adidas-nak. Biztos szépek lesznek a ruhák. Viszont nagyon remélem, hogy a kormányunk észbe kap és valami normális tervezővel tervezteti meg a mi ruhánkat, mert az a Makány Márta féle pipacsos förmedvény k*rva gáz volt! Bohócnak (vagy inkább tehénnek) öltöztette a sportolóinkat! Minek túlcifrázni, giccsbe öltöztetni szegényeket???
  Milyen jó volt pl az USA formaruhája (Ralph Lauren). Egyszerű volt és elegáns!
  [link]

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta