OFFLINE

Osbourne-ék gibsonos-szopatós pólóban humorizálnak

2010. július 21., szerda 13:15

Rengeteg celeb hangoztatja, hogy ő nem olvas bulvárhíreket, és nem alacsonyodik odáig, hogy a sztárok magánéletében vájkáló híreket bújja. Kelly Osbourne nem ezek közé a celebek közé tartozik, sőt, az énekesnő-realitysztár szemlátomást kifejezetten viccesnek találja most például Mel Gibson aktuális botrányát. A napokban ugyanis a nőverő-káromkodó, Ausztráliában felnőtt színész rendőrségi fotójával és egyik kedvelt szófordulatával díszített pólóban járta Los Angeles utcáit.

A trikó teljes felirata annyi, hogy “You should just smile and BLOW ME!” azaz “Te csak mosolyogj és SZOPJÁL LE!”. A jól sikerült pólóból egyébként Kelly öccsének, Jacknek is nyomtak egyet, mindketten megtekinthetők a vicces ruhadarabban ide kattintva, de Kelly Osbourne-ról van még egy teljes alakos fotónk is a hajtás után.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta