OFFLINE

Taylor Momsen patacipőjében gyűjti a borravalót

2010. július 13., kedd 17:45

Úgy látszik, a mai nap Taylor Momsen napja, mert a színésznő-énekesnő ha nem a Material Girl ruhákat mutatja be, akkor is tud szórakoztatóan felöltözni. Ha valaki színpadra lép, akkor ez többé-kevésbé úgyis kötelező, és a fenti pár cipő hosszú ideje Momsen kedvencei közé tartozik, ha fellépőruháról van szó.

Az énekesnő által a The Pretty Reckless együttessel adott koncertekhez választott kurvajelmez szellemes-praktikus kiegészítője ez a magas, de átlátszó talpú cipő, amelyben egy átlátszó perselyt helyeztek el "Tips", azaz “Borravaló” felirattal. Ezt a megoldást egy ideje állítólag hivatásos vetkőzőművészek is használják, hiszen vannak olyan lábfetisiszta férfiak, akiknek extra izgalmat okoz, ha a bugyi helyett inkább a cipőbe dugdoshatják a zöld bankókat. Vigyázat, ez a fazon az aprótól zörgőssé és nehézzé válik, ezért csak papírpénzzel használható! Az oldalsó résen bedugdosott lóvét az éjszaka végeztével egyébként a talpon keresztül lehet kivenni.

A kérdéses cipőt Momsen egyébként a Pleaser USA-től szerezte be, akiknek legnagyobb erősségét (amint azt honlapjuk is fényesen bizonyítja) a fetisiszta-erotikus cipők jelentik. A mindössze 16 éves énekesnő teljes felszereléséhez egyébként egy kissé gagás napszemüveg is tartozik.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta