OFFLINE

Katy Perry habcsókot, Lady Gaga fegyvert erősített a melltartójára

2010. június 27., vasárnap 11:19

Katy Perry napokban debütáló, cukormázas melltartóját látva az InStyle magazin munkatársai heves kutatásba kezdtek, míg végül arra a döbbenetes felfedezésre jutottak, hogy nem Perry (Russell Brand menyasszonya) az egyetlen, aki forradalmi melltartókkal próbál úttörővé válni. Hiszen ott van például Madonna, akinek 1990-es Blonde Ambition turnéjára Jean-Paul Gaultier tervezett kúp alakú, emlékezetes, és azóta már többek által is előszeretettel alkalmazott melltartókat. Ha ennyire nem is, de meghatározó szereplője a melltartó-történelemnek Gwen Stefani és Cher is - a női fehérnemű egyébként idén lett százéves.

Lady Gagát és Rihannát sikerre viszi az utánzás

Képgalériánkban természetesen az olyan stílusalkotókról - és másolokról is megemlékezünk, mint amilyen Lady Gaga vagy Rihanna, merthogy ők is annyira egyediek, mint amennyire Michael Jackson volt híres tánclépéseivel, a moonwalkkal.

Lady Gaga - polgári nevén Stefani Germanotta - a 2009-es MuchMusic Video Awards díjátadón sokkolta a közönséget a pirotechnikai ejakulációval , és minden évben frissít: nemrég megjelent Alejandro című videoklipjében már nem tűzhányót, hanem gépfegyvert erősíttetett melltartójára. Ha kíváncsi az énekesnő öltözködési kultúrájára, ide és ide kattintson!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2010.06.27 11:38:58Cloroform

  kérek szépen egy eper-vanília-zöldalmát édestölcsérben. Köszönöm.

 • 2010.06.27 11:49:39Hamlet

  Miért maradt ki Britney Spears géppuskameltartója az Austin Powers 3-ból?
  [link]

 • 2010.06.27 12:03:33Flood

  Wow, Bijonszénak mikor lett ilyen izmos a hasa? :o

  Szerencsétlen Rihonya meg direkt próbálja elcsúfítani magát? Pedig a pályája elején még tetszett...

 • 2010.06.27 12:24:30Niro

  Király!: [link]

 • 2010.06.27 12:25:35victor vacendak

  2007-ben még volt lelkiereje diétázni, gondolom. Azóta csak a csokis fánk...

 • 2010.06.27 12:55:58zsirfeka68

  Már megint ez a lédi fosga!! Ekkora ubiszezon van,hogy állandóan elő kell szedni ezt a droid szörnyet?? A Star Wars droid serege is hányva tudná csak lelőni,akkora egy gyík ez a nő. A császár meg magától ugrana be a katlanba,ahová Vader nagyúr lecseszte anno. Jajj de utálom már....

 • 2010.06.27 13:45:59kakaósbögre

  a fenét sem érdekli ladygaga csöcsfékje.

 • 2010.06.27 14:00:31gyomírtó

  Én egyet nem értek, vagy lehet inkább nem akarok érteni. Most már az a menő, aki a lehető legocsmányabb sminkben és ruhában nyomul, próbál valami szürreálisan ronda külsőt kialakítani, gyakran az eleve jó alapokból ( lásd Rihanna). Ha az a cél, hogy evvel majd kiemelkednek a tömegből, hát nagyon benézték, mert a sok szánalmas divatmajom közt már alig találni valakit, aki úgy próbál eredeti lenni, hogy közben nem 100% mű. Alig várom már, hogy az utcán is ilyen idegbeteg kinézetű majmoló tinédzserek futkossanak....

 • 2010.06.27 15:52:17manoeken

  " az InStyle magazin munkatársai heves kutatásba kezdtek, míg végül arra a döbbenetes felfedezésre jutottak, hogy nem Perry (Russell Brand menyasszonya) az egyetlen, aki forradalmi melltartókkal próbál úttörővé válni"

  ezek csak heves kutatas aran jottek, ra, hogy nem Katy Perry az egyetlen eszement hulye, ami az oltozkodest illeti???
  pfff

 • 2010.06.29 12:31:48Reckl_Amál

  Valljátok már be, kedves velvetesek (nemcsak Tejben-vajban szerzők), ki keféli közületek Katy Perryt és / vagy Russel Brandet, hogy ez a két senki minden egyes nap valahogy felbukkan? Elegem van belőlük!!!

  Rihanna nagyon lepukkantnak néz ki. Lady Gaga pedig továbbra is istennő!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta