OFFLINE

Will Smith gyerekei kiütötték Suri Cruise-t

2010. június 10., csütörtök 08:43 |

Will Smith tizenéves gyerekei végre elterelték a figyelmet az állandóan a ruhái miatt piszkált Suri Cruise-ról. A 11 éves Jaden és a 9 éves Willow Smith a Karate Kid premierjén tették tiszteletüket.

Jaden Smith, aki a feldolgozás főszerepét játszotta, egyértelműen Michael Jackson stílusát próbálta felidézni – nem először, hiszen a film bemutatóin mindig bőrkabátban jelent meg -, míg húga az leopárd mintás darabokat szedte elő a szekrényéből. Ez utóbbi színben tökéletesen harmonizált anyja, Jada Pinkett-Smith bronz Rafael Cennamo ruhájával és az ugyanilyen színű Pierre Hardy cipőjével.

Kattintson a képekért!

A Smith-gyerekek egyébként már gyakorlottak a vörös szőnyegen való pózolásban. Főleg azóta, hogy Jaden Smith együtt szerepelt apjával a boldogság nyomában című filmben 2007-ben. A következő évben a Keanu Reeves főszereplésével forgatott Amikor megáll a Föld című alkotásban játszott, idén pedig a Karate Kidben láthatjuk viszont. 11 éves kora ellenére már jótékonykodik is, húgával együtt a Hasbro által támogatt Project Zambia keretein belül AIDS fertőzött gyerekeknek segít Afrikában.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta