OFFLINE

Dizájner cuccokkal tisztelegnek a szuperhősök előtt

2010. június 9., szerda 08:58 |

A DC Comics a 75. születésnapját ünnepli, neki köszönhetjük többek közt Supermant. Ennek örömére most bárkiből szuperhős lehet, vagy legalábbis felveheti a ruháját. A Colette cég 39 dizájner darabot kínál, melyekkel közelebb kerülhetünk idoljainkhoz.

Az összeállításban megtalálhatunk Sonia Rykiel tervezésű Csodanő ruhát 1100 dollárért, Pierre Hardy Supermanes táskát 1800 dollárért, és egy az utóbbihoz remekül passzoló sálat Julian Davidtől 400 dollárért. Bár szerintünk az összes termék pofátlanul drága, azért Macskanő csizmájáról szívesen tárgyalnánk, még akkor is, ha Roger Vivier neve miatt 2450 dollárt kérnek érte. Önöknek melyik a kedvencük?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta