OFFLINE

Katy Perry villogós ruhában vonult a vörös szőnyegen

2010. május 5., szerda 14:49 |

Russell Brand menyasszonya előszeretettel jelenik meg feltűnő ruhákban a nyilvánosság előtt, bár ezt egy kicsit más szinten űzi, mint Lady Gaga. Az éppen esküvőjére készülő énekesnő a hétfőn megrendezett Metropolitan Costume Institute gálán is egy igen érdekes koncepciójú ruhával hívta fel magára a figyelmet. Az estélyi ruha anyaga és szabása miatt Katy Perry nem tűnt volna ki a tömegből, azonban egy rakatnyi apró fényforrásnak köszönhetően sikerült elérnie, hogy mindenki felfigyeljen rá. Hiszen senki más nem volt, aki rajta kívül különböző színekben világított volna.

Katy Perry elmondta, ő a merész, vállalkozó szellemű lányokat képviseli,  azokat a nőket, akik kellő önbizalommal bírnak. Hozzátette, hogy a divat néha ellaposodhat, és ezért úgy döntött, belevisz egy kis csavart a történetbe. Egyúttal azt is elárulta, hogy a fényeket a mellénél elhelyezett kis kapcsolóval irányítja, és lehet, hogy ez nem feltétlenül a legmegfelelőbb hely ezen eszköz számára.

Ön szerint milyen Katy Perry ruhája?

  • 557
    Menő
  • 243
    Ciki
  • 400
    Kit érdekel?

Az ominózus estélyit egyébként a londoni CuteCircuit designerei tervezték, és Katy Perry ruhája egy egyszerűbb verziója annak a GalaxyDress fantázianevű ruhának, amiben huszonnégyezer LED-et helyeztek el alkotói. A CuteCircuit két alapítója, Francesca Rosella és Ryan Genz a jelenleg kapható legkisebb fényforrásokat használja. A szinte papírvékonyságú, 2x2 milliméteres LED-eket a ruhában elhelyezett iPod akkumulátorok látják el árammal.

Az építészként és tervezőgrafikusként definiált Francesca Rosella és Ryan Genz képzőművész és antropológus hordható találmányaira a világ már korábban is felfigyelt. A Time magazin a Hug Shirt nevű holmijukat 2006-ban az egyik legjobb találmánynak szavazta meg, a GalaxyDress LED-ruhát pedig egy chicagói tudományos múzeumban állították ki – írja a Daily Mail.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta