OFFLINE

Lady Gaga szívesen szenved a divatért

2010. március 12., péntek 12:10

A feltűnő jelenségnek számító énekesnő pár napja bebizonyította, hogy hajlandó szenvedni a szépségért...pontosabban a divatért. Amikor ugyanis nemrég Nagy-Britanniából az Egyesült Államokba tartott, egy kényelmes öltözék helyett sárga és fekete csíkos lakkruhában és egy pár Alexander McQueen-cipőben szállt repülőgépre. Egy idő után azonban bedagadt a lába, és mivel a személyzet attól tartott, hogy ez a mélyvénás trombózis egyik jele lehet, ezért megkérték a hírességet, hogy öltözzön át. Mint kiderült, ez cseppet sem volt olyan könnyű feladat, és az énekesnőnek segíteni kellett az átvedlésben.

A személyzet szerint a híres utasukat főként az zavarta, hogy a cipőjét is le kellett vennie, mivel a lábbeli különleges jelentéssel bírt számára, hiszen a nemrég elhunyt Alexander McQueen iránt érzett tiszteletből vette fel – írja a brit Marie Claire. Lady Gaga egyébként egy múlt heti interjúban már kifejtette, hogy milyen fontosak számára a feltűnő megjelenéshez szükséges kellékek. „Inkább meghalnék, semhogy a rajongóim magas sarkú cipő nélkül lássanak. Nincs az a pénz, amiért búcsút intenék parókáimnak és a kalapjaimnak” – nyilatkozta a híresség Jonathan Ross műsorában.

Ön hajlandó szenvedni a divatos külsőért?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta