OFFLINE

Szörnyikés táska és csigolyás csizma

2010. március 8., hétfő 13:39 |

Kigyűjtöttük a divathetek bohókásabb kiegészítőit, azokat, amik már nem hétköznapiak, de azért erős egyéniség kell a viselésükhöz.

Elsőként ajánlanák a Prada 2010 őszi/téli kollekciójában bemutatott szemüveget. A műanyag keret idétlen formája a hatvanas éveket idézi fel, de köszönhetően a lekerekített formának egy modern darabot kaptunk.

Akárcsak a Prada-szemüveget, a csigolyás sarokban végződő csizmát is Milánóban szúrtuk ki. A Dsquared2 a barna combközépig érő csizmán kívül tervezett még ugyanilyen sarkú cipőt, és szandált is.

A kalapszerű haj vagy hajszerű kalap – mi sem jutottunk dűlőre – az indiai származású Manish Arora keze munkáját dicséri. Az alkotást akár sárgában is beszerezhetjük, de készült belőle extra rövid frizurát ábrázoló példány is.

Rick Owens feltételezéseink szerint kesztyűjével a szőrmés csizmákhoz igazodott, más magyarázatot legalábbis nem találtunk a szőr és a bőr ilyen arányú párosítására.

A szörnyikés táskákat Giles Deacon mutatta be Párizsban, mesélnénk a ruhákról is, de ezek a remek darabok lettek az elsőszámú célpontjaink.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta