OFFLINE

Lindsay Lohant megtartja az Ungaro

2009. december 29., kedd 09:12

Múlt hónapban az Ungaro cég elnöke, Mounir Moufarrige még hevesen hangoztatta, Lindsay Lohan megbukott, mint divattervező, holott a nevével fémjelzett kollekció meglepően nagy sikereket aratott a vásárlók körében. A WWD értesülései szerint azonban az Ungaro úgy döntött, megválik elnökétől és továbbra is igényt tartanak Lohan szolgálataira, aki az újonnan kinevezett vezérigazgatóval, Marie Fournierral folytatja tovább a munkát.

A színésznő által sebtiben összedobott kollekciót, mely főleg miniruhákból és blézerekből állt, októberben mutatták be Párizsban. Azonban a divatmagazinok szerint az Ungaro új kollekciójára leginkább a divatjamúlt és ócska kifejezés a megfelelő. A negatív kritikák után Moufarrige azzal próbált védekezni, hogy Lohannek kevés ideje jutott a tervezésre, és valójában sokkal jobban is megcsinálhatták volna. A negatív hírverés ellenére – vagy éppen azért – meglepően nagy sikert aratott.

Ezek után már csak az a kérdés, hogy a színésznő vajon a kritikusoknak vagy a vásárlóknak akar majd megfelelni új kollekciójával, melyet várhatóan januárban mutatnak majd be. Lohannek szerencsére lesz ideje gyakorolnia, mivel az Ungaro mellett Pascal Mouawad ékszertervezővel is dolgozik egy kollekción.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta