OFFLINE

Fodrászként dolgozik az igazi ollókezű Edward

2009. december 14., hétfő 09:53

Valentino LoSauro fodrász állítja, hogy mesterséges karmaival kétszer olyan gyorsan tud hajat vágni, mint ollóval vagy a hagyományos fodrászolás eszközeivel. Képgalériánkban látható, amint floridai szalonjában éppen egy boldog háziasszony haját készíti az ujjaira erősített, rákollókra hajazó csipeszszerű képződményekkel.

A fodrász maga fejlesztette a Clawz-nak keresztelt karmokat, két évébe telt a felfedezés tökéletesítése. A borotvaéles, rozsdamentes acélból készült rugalmas vágószerszámok LoSauro szerint a hajvágásban a legnagyobb jelentőségű eszközök az olló felfedezése óta.

A fodrász már nyolc éve próbálgatja az ujjbegyére erősített ollócskákat, amelyek véleménye szerint egy nap kiszorítják a hajvágásban hagyományosan használt eszközöket.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta