OFFLINE

Labancz Lillát barna hajjal sem kell komolyan venni

2009. október 27., kedd 10:13

Oroszlán Szonja és Tóth Gabi után Labancz Lilla is hajszínt váltott, világosszőkéből világosbarna lett, de amint azt a Velvetnek elmondta, nem azért, mert azt szeretné, hogy komolyabban vegyék, mint eddig. „Attól, hogy barna lettem, még ugyanolyan kelekótya vagyok, mint voltam. Maximum annyin változtat, hogy nem tízen, hanem csak ketten fognak röhögni rajtam, ha elesek”.

labancz

Az Álom.net főszereplője egyébként 23 éve szőke, hajszínének tarkítását melírozással kezdte 18 éves korában. „A tinilázadásaim sem arról szóltak, hogy extrém színűre festettem a hajamat. 18 éves koromban kezdtem melíroztatni, míg végül annyira összefolytak a melírcsíkok, hogy befestettem az egészet. Közben az eredeti hajszínem egyre sötétebb lett, jelenleg sötétszőke” – mondta az FHM szépének választott Labancz Lilla a Velvetnek. Bár kevés eltérés van új hajszíne – világosbarna – és az eredeti között, Labancz nem tervezi, hogy visszatérne a természet adta színekhez.

Az új hajszín egyébként csak kedv függvénye volt: Danny Blue exbarátnője ugyanis már régóta szeretett volna változtatni valamit a frizuráján, míg a tél közeledtével elege lett. "Azt mondtam, valami újat szeretnék, és elmentem a fodrászomhoz.” A lehetőségeket – vágatás, hajpótlás – figyelembe véve Labancz pedig úgy döntött: festet.

Jól áll a világosbarna Labancz Lillának?

 • 564
  Igen, okosabbnak néz ki tőle
 • 2364
  Igen, jobban áll neki
 • 623
  Nem, a szőke jobban kiadta az arcformáját
 • 556
  Nem tudom

És bár nem azért tette, hogy komolyabban vegyék, észrevett egy-két pozitív változást. „Például amikor bemegyek egy hivatalba csekket fizetni, másképp állnak hozzám az emberek. Amíg szőke voltam, sosem hittem el, hogy vannak ilyen kirekesztések, de vannak. Én egyébként abszolút felvállaltam ezeket, szerettem velük élni” – mondta Labancz, aki tényleg csak azért festette be a haját, mert ilyen kedve volt. Ön szerint jól tette?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta