OFFLINE

Dolly Parton: egyszerre drága, gagyi és perverz

2009. június 11., csütörtök 09:47

A Hét Elképesztően Öltözködő Celebje Rovat következő áldozata Dolly Parton. Ha valakinek a név nem mondana túl sokat: ő minden idők legsikeresebb country-énekesnője, de feltűnt néhány filmben is, többek között az Acélmagnóliákban, valamint ő szerezte például az I Will Always Love You című klasszikust. És az elsők között volt a '80-as években, akik nekiláttak módszeresen átszabatni magukat, de a titkolozó-mindenttagadó Michael Jacksonnal és társaival szemben ő rögtön bevallotta, hogy igen, abszurd méretűre nagyobbíttatta a mellét és jobban érzi magát így.

Ön szerint hány évesnek néz ki Dolly Parton?

 • 31
  Húsznak!
 • 7
  Harmincasnak néz ki.
 • 101
  Jó negyvenesnek kábé.
 • 260
  Ötvenesekben járhat.
 • 584
  Hatvanas lehet.
 • 411
  Hetvenet kinézek belőle.
 • 389
  Nyolcvan fölött, de annak is ronda.
 • 188
  Kigugliztam, 63.

Sőt, tőle származik az a halhatatlan idézet is, hogy "it takes a lot of money to look this cheap", azaz "nagyon sokba kerül, hogy az ember ennyire gagyin nézzen ki". Az alábbi képek egészen frissek és fényesen bizonyítják, hogy Dolly Parton nem hajlandó megadni magát a öregedés folyamatának: ruhák helyett inkább jelmezeket hord és valószínűleg évek óta nem mutatkozott paróka nélkül. Műkörmei egyszerűen ijesztőek, és folyton kell, hogy legyen rajta valami, ami csillog, csilingel vagy legalább rojtos. Dolly Parton ugyan az amerikai popkultúra karikatúráját gyártatja le saját magából, de legalább tudatosan műveli ezt és kellő humorérzékkel ellensúlyozza perverz vonzalmát az ízléstelenség felé. Ön is vele nevet? Vagy inkább sírhatnékja támad a fotók láttán? Várjuk a véleményeket.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta