OFFLINE

Szépség-mentőöv az automatából

2009. február 12., csütörtök 13:00

És hogy kivételesen egy 100%-ig műszaki napot tartsunk ma itt a tejvajon, a digitális retikül után bemutatunk még egy jópofa kütyüt. Ha meghalljuk azt a szót, automata, egyből egy light kólával teletömött hatalmas rémség jut eszünkbe, vagy a Bountyt, sósmogyit, és M&Ms zacsikat kiköpő társa, amit egyesek addig szeretnek rugdosni, amíg ki nem dob valamit ingyen. Kivételek persze eddig is voltak, de az automatának most teljesen új értelmezést ad a U*Tique gépe, amely kizárólag luxus szépségtermékeket kínál gombnyomásra, így valóban az "automaták Ferrari"-járól van szó, ahogy a gép tervezője nevezi. A leginkább egy gigantikus ipodra hasonlító U*Tique hotelek, repterek, fitnesztermek és bevásárlóközpontok forgatagába lett kitalálva. Az érintőképernyőkön videókat lehet nézni, vagy éppen a különböző termékek összetevőit, vásárláshoz pedig mindössze a hitelkártyánkat kell lehúzni. Az alkotók szerint minden fontos alapdolog kapható az automatában, a csokoládétól elkezdve a szemránckrémig. Csak ne Bounty-ra és Niveára gondoljunk. Hanem mondjuk Godivára és Lancome-ra. (forrás: W, kép: U*Tique).

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2009.02.12 21:03:59boszor

    Ez tetszik, annyiszor van olyan, hogy valamiből csak egy pici kellene...:)    Viszont készpénzes verziót szeretnék belőle, hitelkártyával nem barátkozom.

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta