OFFLINE

Amorf, szíjas és arany lábbelik egyetlen rejtvényben

2008. július 21., hétfő 08:00

Megint rejtvényt adunk fel, mert szeretünk feladni, önök pedig, úgy tűnik, szeretnek fejteni. A fenti fotón látható amorf tárgyakkal kapcsolatban eláruljuk: cipőnek szánták őket. Arra vagyunk inkább kíváncsiak, tudja-e ön, ki az a celeb, aki nem átall ilyen cipőben járni 2008. nyarán. Lehet, hogy lesz, akinek ez az egy fénykép elegendő ahhoz, hogy egy hozzászólásba be tudja szúrni az általunk keresett nevet. A többiek kedvéért a hajtás után mutatunk további fotókat az illető topánkollekciójáról. Kattintsanak bátran, mert bekerült még a szórásba egy-két hátborzongató darab.

A fenti fotókon jól látszik, hogy a megfejtéshölgy fölöttébb kedveli a bőrszíjas papucsokat-szandálokat. Ezzel ugyebár nincs egyedül, mert láttunk már ilyesmit Elle Macphersonön is. (Természetesen ebben a posztban nem az ő cipői láthatók.) Volt olyan esemény is nemrégiben, amire a titokzatos hölgy viszont aranytopánban látta megfelelőnek a részvételt.

A fenti képen egy hagyományos fazonú, akár munkábajárásra is alkalmas cipőt párosítottunk össze egy narancssárga rémálommal. Hiába, idén nyáron egyre többször találkozunk össze bőrrojtokkal, ha női lábbelikről van szó.

A végére hagytunk még egy Jézus-szandált és egy olyan bokacsizmát még idén télről, ami már a posztnyitó lábbeli formavilágát előlegezte meg. Emlékszik, hogy ki hordott ilyet? Ha nem, nézzen szét a kommentek között, hátha valaki már beírta a megfejtést.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta