OFFLINE

Katie Holmes hullámokkal reklámozza új tévészerepét

2008. július 18., péntek 13:00

Miután bemutattuk Eva Longoria friss frizuráját és Lily Allen hajszínváltását, egy újabb híresség átalakulásáról számolhatunk be. Katie Holmes, akinek stílusfejlődéséről már korábban szó volt, szintén új hajat készíttetett magának. A rövid, ondolált frizurát néhány hírportálon erősen kigúnyolták és Károly herceg szeretőjének, Camilla Parker Bowles-nak a nagymamás hajához hasonlították. Ez talán kissé erőltetett párhuzam, az viszont tény, hogy a korábbi egyenes bubit leváltó hullámos haj valamennyire azért idősít a 29 éves színésznő kölyökképén.

Egyes források azt valószínűsítik, hogy az új haj egy új szerepnek köszönhető, mivel Tom Cruise neje visszatér a tévéképernyőre. Katie Holmes az Eli Stone című amerikai sorozatban fog felbukkanni az ősz folyamán, mielőtt Broadway-drámákban játszik majd.

Nincs más hátra, mint a megmondás: jól áll Holmes-nak ez a romantikus frizura?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta