OFFLINE

Lily Allen ráunt a pinkre, most fekete

2008. július 9., szerda 13:33

Mivel folyamatosan nyomon követjük egy nem túl nagy nevű, viszont a megjelenését remekül változtatgató sztár – Lily Allen – lépéseit, a mostanit sem hagyhatjuk ki. Az angol énekesnő ismét fekete hajjal jelent meg, ami azt jelenti, hogy kevesebb pink-bilikék kombinációt várhatunk tőle a közeljövőben.

Allen a myspace-oldalán kürtölte szét a hírt, hogy miért hagyta el a rikítóan rózsaszín hajszínt: egyrészt ráunt, másrészt viszont a múlt héten halt meg a nagymamája, akinek nemsokára lesz a temetése Walesben. Az énekesnő azt írja, hogy „tutira megölne, ha pink hajjal jelennék meg a temetésén”, ezért visszafestette a haját sötét színűre.

Sajnos ezúttal elmarad az egész arcot beborító napszemüveg-bugyirózsaszín cipő-babakék körömlakk kombináció, de az énekesnő ellensúlyozni igyekszik ezt a hiányt egy nemrégiben beszerzett keverék kutyával, amelyet kiegészít a melegfelvonulásra is alkalmas színű póráz. Ha jól megnézzük, mégis akad a testén valami rózsaszínes, találja meg a felugró kép segítségével, gyerekjáték.

 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta