OFFLINE

Még több majom Budapesten

2008. május 27., kedd 08:00

A budapesti Paul Frank kinőtte magát és beköltözött Westendbe, a Paulay Ede utcában pedig outletként működik majd tovább a majmosbiznisz. Gyors tesztünk alapján, a második emeleten lévő Westendes boltban már nem csak egy-két majmos cucc van mutatóban, hanem rengeteg - ráadásul valóban megtalálhatóak a legújabb kollekció darabjai, tehát nem a tavalyi, tavaly előtti árukészletet hozzák (csak) be, mint az náluk jó néhány márka esetében lenni szokott.


Nagyot lépni azonban most sem mertek. A majom cuki, mindenki imádja, maradjunk a majomnál - gondolhatták, pedig a Paul Frank ruháknak csak egy részét teszik ki a majmok, a legtöbb férfi pólón például még mutatóban sincs. Az itthoni boltban egyelőre csak majmokat láttam, de abból jó sokat, meg halálfejes majmokat, amik egy kicsit már unalmasak. A pólók ára 7000 és 10000 között van, ami jó sok, összehasonlítva a New York-i 10-20 dolláros árral. De van, amit nem áraztak túl, a makis flip-flop például csak 2200, ezért érthetetlen, hogy akkor például egy alsónadrág mért több, miért 7000? Gyerekeseknek jó hír, hogy van Small Paul is, persze baromi drágán, de hát minden babának kell egy majmos póló, nem?

Én konkrétan napszemüveget kerestem, a Paul Frank napszüvegek ugyanis régi kedvenceim. Nos, szemüveg egyelőre nincs, de állítólag bármikor megérkezhet, csakúgy, ahogy az órák is.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta