OFFLINE

Gisele Bündchen kész extázisba jött saját papucsaitól

2008. május 4., vasárnap 14:00

A nyárra készül Gisele Bündchen papucsgyártó cége is, az Ipanema. A Havaianasszal versenyre kelő új kollekció darabjai megtekinthetők a cég remekbeszabott site-ján, amit az aktuális trendnek megfelelően csillagmintával díszített ki a brazil topmodellnek dolgozó webdesigner. Gisele hazájában nyilván egész évben aktuálisak ezek a papucsok, ezért a promóció most Európára koncentrál. Talán származására tekintettel döntött úgy az übermodell, hogy az egyik fő eseményt április végén Berlinben tartja, ahol a remek formában lévő Gisele mint a véres kardot hordozta körbe papucsait. Az önreklámozás extázisáról vicces kép és videó a hajtás után.

Gisele nem átallott a hűvösen-elegánsan szexi szupermodellekhez méltatlanul idétlen pózokat felvenni, hogy biztosítsa, hogy a szandálok által kiváltott öröm egyértelműen sugározzon az eseményen készült fotókról.

Szerintünk a dolog talán hitelesebb lett volna, ha a lábára is Ipanema papucsot húz a promóció kedvéért, ahelyett, hogy csak a kezében tartja őket, bár el kell ismerni, hogy ez az ezüstös, magas sarkú szandál sokkal jobban áll Gisele-nek, mint egy műanyag strandpapucs.

Az extázist már csak azért sem értjük egyébként, mert a fenti képen látható darab ugyanaz, mint amit már tavaly is láttunk.

Mindenesetre Gisele öröme még így is eltörpül ahhoz a hisztériás rohamhoz képest, amit Tyra Banks rendezett annak idején a Vaseline "szem és minden krém" bemutatója kedvéért...

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.05.05 01:30:47Sue

  Mindenki azt mondja, hogy nagyon szép ez a nő. Nekem mondjuk arcra nem tetszik és nem is szimpatikus valamiért. Nem tudom, miért van úgy felkapva, mert van rajta kívül még százezer más modell. Az viszont tetszik, hogy végre nem magassarkút promotál, mint minden második kollégája, hanem valami kényelmeset, bár gondolom jó borsos áron adja majd a termékeit, amelyek nem néznek ki valami különlegesen.

 • 2008.05.07 07:58:31múvemáccsó

  nem borsos áron adja sue.  a premier outletben vettem tavaly jún.-ban 1 nagyon csinosat: 4-5-6 e Ft, és csinosabb mint egy strandcipő (mondjuk ilyen szépbe nem is megyek a Palára, nehogy ellopják), és kényelmesebb mint egy nyári magassarkú. Abban úgyis csúszkál az ember lányának lába, és állandóan kibicsaklik a bokám, ez meg fixen tart.  úgyhogy csak dicsérni tudom :)

 • 2008.05.07 07:59:07múvemáccsó

  bár a mostani kollekció tényleg csak 4 fajtából áll????? (+ sok szín)  ez a mostani nem nagy szám...

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta