Ez a nő egész áprilisban őrült cipőkben mászkált! Tudja, hogy ki?

Tudunk valakit, akinél az áprilisból nem csak az első nap, hanem az egész hónap a bolondoké volt, legalábbis ami a cipőket illeti. A hölgy egészen hátborzongató lábbelikollekciót mutatott be a paparazzók segítségével ez alatt a pár hét alatt, és most, hogy vége a hónapnak, fel is vonultatjuk egy posztban a gyűjtemény legizgalmasabb darabjait. Azt azonban, amint ezt egyszer már tettük cipőkkel, egyszer pedig táskákkal, most sem fedjük fel a furcsa topánok tulajdonosának kilétét - ön úgyis tudni fogja anélkül is. Vagy ezúttal mégsem? Sok-sok őrületes cipő a hajtás után, tippek és pár napon belül a megfejtés a hozzászólásokban.

Ez a szögletes orrú cipellő még a legkevésbé extra mind közül. Ha a sarka úgy 3-4 centivel rövidebb lenne, hétköznapiságában szinte fel se tűnne. De nem rövidebb, hanem szemlátomást igen kényelmetlen pozitúrába kényszeríti ezt a két világhíres lábfejet.

Ez a darab a kedvencünk az ehavi felhozatalból. Akármit is mondanak a tűsarkú szerelmesei, mi ennek a viselését se kívánjunk ellenségünknek sem hosszabb időre, de a talp természetellenes ívének szépsége valamiért szinte megbabonáz minket, és a Menza étterem tapétájára emlékeztető mintának is örülünk, hogy éppen itt köszön vissza.

A maradék három párat most már egy képen tudjuk le, ezek is mind feketén csillognak, és valamiben különlegesek. A baloldaliból kissé bumfordin látszanak ki a lábujjak, a középsőnek szokatlan formájú a sarka, a jobboldali pedig mintha a legfölső képen látható cipő szétszabdalásából származna. Ön már tudja, ki lehet az extravagáns topánkirálynő? Az előző két menetet a Velvet szerkesztőségben kollektív áll-leesést kiváltó sebességgel abszolválták olvasóink, ehhez hasonlóan jó időt várunk el most a harmadik fordulóban is.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek