OFFLINE

Ez a nő egész áprilisban őrült cipőkben mászkált! Tudja, hogy ki?

2008. május 2., péntek 08:00

Tudunk valakit, akinél az áprilisból nem csak az első nap, hanem az egész hónap a bolondoké volt, legalábbis ami a cipőket illeti. A hölgy egészen hátborzongató lábbelikollekciót mutatott be a paparazzók segítségével ez alatt a pár hét alatt, és most, hogy vége a hónapnak, fel is vonultatjuk egy posztban a gyűjtemény legizgalmasabb darabjait. Azt azonban, amint ezt egyszer már tettük cipőkkel, egyszer pedig táskákkal, most sem fedjük fel a furcsa topánok tulajdonosának kilétét - ön úgyis tudni fogja anélkül is. Vagy ezúttal mégsem? Sok-sok őrületes cipő a hajtás után, tippek és pár napon belül a megfejtés a hozzászólásokban.

Ez a szögletes orrú cipellő még a legkevésbé extra mind közül. Ha a sarka úgy 3-4 centivel rövidebb lenne, hétköznapiságában szinte fel se tűnne. De nem rövidebb, hanem szemlátomást igen kényelmetlen pozitúrába kényszeríti ezt a két világhíres lábfejet.

Ez a darab a kedvencünk az ehavi felhozatalból. Akármit is mondanak a tűsarkú szerelmesei, mi ennek a viselését se kívánjunk ellenségünknek sem hosszabb időre, de a talp természetellenes ívének szépsége valamiért szinte megbabonáz minket, és a Menza étterem tapétájára emlékeztető mintának is örülünk, hogy éppen itt köszön vissza.

A maradék három párat most már egy képen tudjuk le, ezek is mind feketén csillognak, és valamiben különlegesek. A baloldaliból kissé bumfordin látszanak ki a lábujjak, a középsőnek szokatlan formájú a sarka, a jobboldali pedig mintha a legfölső képen látható cipő szétszabdalásából származna. Ön már tudja, ki lehet az extravagáns topánkirálynő? Az előző két menetet a Velvet szerkesztőségben kollektív áll-leesést kiváltó sebességgel abszolválták olvasóink, ehhez hasonlóan jó időt várunk el most a harmadik fordulóban is.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta