OFFLINE

Illatosítsa magát pálinkával!

2008. április 30., szerda 08:00

Az olasz Riviérának számító Ligúriában jártunkkor megakadt a szemünk a helyi legendának számító Bugamatta étterem töményes polcán. Ugyanis egy oda nem illő üveget pillantottunk meg rajta, igen, a fenti képen balról a második az. Vajon miért tárolják ezek az őrült olaszok a grappák között a parfümöt egy étteremben? - merült fel bennünk a kézenfekvő kérdés. Engedélyt kértünk a motozásra, és amikor megkaptuk, levettük az üvegcsét a polcról. Ez volt ráírva...

Szerencsére tudjuk mondani olaszul is azt, hogy "és ezt így hogy?", amire az étterem készséges háziasszonya elmagyarázta, hogy bizony, egy jó grappát parfümként is lehet használni, és nyomban magára is fújt belőle egy adagot. Tanúsíthatjuk, hogy meglepetésünkre valóban kellemes volt az illata. Emelett, tette hozzá a terebélyes hölgy, parfégombócokat és más édességeket is szokásuk ezzel fújkálni, így aztán a grappa-parfüm kétfunkciós. A magyar pálinkából készült verzió, reméljük, már a küszöbön áll.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta