Illatosítsa magát pálinkával!

Zanza!

Az olasz Riviérának számító Ligúriában jártunkkor megakadt a szemünk a helyi legendának számító Bugamatta étterem töményes polcán. Ugyanis egy oda nem illő üveget pillantottunk meg rajta, igen, a fenti képen balról a második az. Vajon miért tárolják ezek az őrült olaszok a grappák között a parfümöt egy étteremben? - merült fel bennünk a kézenfekvő kérdés. Engedélyt kértünk a motozásra, és amikor megkaptuk, levettük az üvegcsét a polcról. Ez volt ráírva...

Szerencsére tudjuk mondani olaszul is azt, hogy "és ezt így hogy?", amire az étterem készséges háziasszonya elmagyarázta, hogy bizony, egy jó grappát parfümként is lehet használni, és nyomban magára is fújt belőle egy adagot. Tanúsíthatjuk, hogy meglepetésünkre valóban kellemes volt az illata. Emelett, tette hozzá a terebélyes hölgy, parfégombócokat és más édességeket is szokásuk ezzel fújkálni, így aztán a grappa-parfüm kétfunkciós. A magyar pálinkából készült verzió, reméljük, már a küszöbön áll.

Blogmustra