OFFLINE

Luís Figo után a Swarovskival rukkol elő a Szentkirályi

2008. április 17., csütörtök 16:30

Swarovski-kristályokkal díszített, limitált szériás ásványvizet dobott piacra egy magyar ásványvízgyártó cég. A Szentkirályi állt elő a prémiumtermékkel, amely nemrég - egy reklámfilm erejéig - Luís Figót is Magyarországra csábította. A kristályok nem a vízben úszkálnak, mint például a Valentin-napon kóstolt mangó-champagne koktélban, hanem a magyar cég logóját ékesítik, ugyanúgy mint a Bling nevű luxuskategóriás szomjoltó palackján. Az összesen 1000 példányban forgalomba kerülő, egyenként 47 darab kristállyal díszített üveget az interneten rendelheti meg az, aki ellenállhatatlan vágyat érez. Ára: 2950 forint plusz postaköltség. Arról, hogy műanyag vagy üveg palackról van-e szó, nem találtunk információkat.

Ön mihez kezdene egy csillogó logós palackkal? Kirakná a konyhaszekrényre? Vagy leáztatná a címkét a kristályokkal együtt és felragasztgatná őket valahová?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta