OFFLINE

Mit érdemes ajándékozni metálosoknak?

2007. december 17., hétfő 08:25A Quart közvetítésében a New York Post csodálatos összeállítását szeretnénk most a Tejben-vajban olvasóinak ajánlani. Itt olvashatja el a metálosoknak, poppereknek és hippiknek szóló ajándéktippeket, amelyekből kiderül, hová forduljon, aki anarchista kesztyűt, vagy metallicás - esetleg a képen látható kiss-es - karácsonyfadíszt szeretné a fára aggatni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta