OFFLINE

Itt a luxusvíz, hétezer forintos palackáron

2007. december 10., hétfő 16:20

Azon olvasóinknak szeretnénk most a kedvében járni, akiknek elegük van az olyan termékekből, amelyekkel minden sarkon szembetalálkozik az ember, és a luxusról szóló posztokat preferálják. Őket arra kell most figyelmeztetnünk, hogy ne nagyon mutatkozzanak többet nyilvánosság előtt snassz Evian vagy Perrier ásványvizet szürcsölgetve, ugyanis az igazán elit körök már messze továbbléptek ezen a téren. Hogy hova, arról részletek és még fotográfia a hajtás után.

A Bling víz koncepciója, amint arról a termék hivatalos website-ja beszámol, Hollywoodban fogant meg, bizonyos Kevin G. Boyd producer és író fejében. Látva, hogy a sztárok kezében az ásványvíz elegáns kiegészítővé, ékszerré nemesül, ő álmodta és valósította meg a luxuskategóriás H2O-t, amivel rögtön elárasztotta a környezetében nyüzsgő celebeket, és innen már ment is minden a maga útján különösebb további promóció nélkül. Maga az ásványvíz egy Dandridge-ben, Tennessee államban található forrásból származik, aminek különleges kristálytiszta ízét még jobban kiemeli a kilenc lépésből álló utókezelés, aminek során a forrásvizet ózonnal és ultraibolya fénnyel is kezelik.

Aki a Blinggel szeretne villantani, annak nincs azonban egyetlen perc vesztegetni való ideje sem. Egyrészt mert az eredeti, Swarovski kristályokkal kirakott, 750 mililiteres üveg-üveges, 40 dolláros (csaknem 7000 Ft-os) ásványvíz egy ideje bárki számára elérhető már a hivatalos webshopon keresztül, így aztán a dolog manapság messze nem olyan exkluzív, mint 2006-ban volt. Akár az is elképzelhető, hogy 2008-ra valamennyi tejben-vajban-olvasó csak ezt fogja már inni. Ráadásul megjelent a kicsi, mezítlábas, műanyagpalackos verzió is, ami nyilván szintén elősegíti majd a termék még szélesebb körben történő elterjedését. Mi immár könnyes szemmel emlékszünk vissza a múltra, amikor még méltó helyén, egy milánói luxusüzlet kirakatában először pillantottuk meg a Bling vizet. Így festett:

Hát kérem, ez luxus.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.12.10 17:09:48mrssolis

  Na, végre valami kis luxus. Ezt várjuk ettől a blogtól, csak kicsit gyakrabban.

 • 2007.12.10 17:15:37Gadget

  A csaj maradhat, a vizet vigye aki akarja :)

 • 2007.12.10 17:29:20dekoninckx

  Amerre a világ tart, lassan a sima, iható csapvíz is luxus lesz, vazze. Én is vehetnék ilyet, mondjuk havonta két-három üveggel :) de inkább értelmesebb dologra költöm a pénzem.

 • 2007.12.10 18:14:06heart-shaped.box

  hát, nemtom... én nem ezt várom ettől a blogtól. persze ezek sem zavarnak, de ha csak ilyenekből állna, nem biztos, hogy olvasnám nap mint nap. szeritnem jók az olyan posztok, amelyek többeknek segítenek abban, hogy mit-hol-hogyan-stb.

 • 2007.12.10 21:11:54graveland

  csak nem iróniát érzek...

 • 2007.12.11 17:08:22megadeth1

  Hát, ha a buksza is jár hozzá, akkor veszek egyet Apának Karácsonyra. Legalább utána ihat egy jó pofa vizet, úgyis bukik az extra vizekre! Énkedvencem a Vodavoda, az ide túl occcsó.

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta