OFFLINE

Nyomja föl magának a szemhéjfestékjét!

2007. november 23., péntek 17:08


Próbálok visszaemlékezni, hogy mondjuk hétéves koromban vágytam-e színes, szivárványmintás vagy tigriscsíkos arcfestékre. Ahogy egyre idősebb lettem ugyanis, megjelentek Magyarországon is az arcra felvihető festékek, amelyek dobozán az állatkának öltözött gyerekek olyan boldogan mosolyogtak. Lehetséges, hogy azoknak szól ez a „rányomod a szemhéjadra és kész!” festék, akik mindebből a gyermeki jóból kimaradtak: legyen ön is párducszemű most, ha már ötévesen kimaradt belőle!

A Color On Professional találmánya egy tucatnyi változatban létező szemhéjpúder: a festék tulajdonképpen egy matricán szerepel, és csak le kell hámozni róla a fóliát, rányomni a szemhéjra, és máris menetkészek vagyunk. Kipróbálni sajnos még nem tudtam, mert csak rendelni lehet, de nem is annyira epedek a vágytól. Igaz, hogy a természetes árnyalatok egész elfogadhatóak és jó a nevük (mint minden épkézláb kozmetikai terméknek, pl. Ibiza, Sunset Beach, Pink Lemonade), de kétlem, hogy valóban fent marad a szín. Ráadásul mindenkinek másfajta a szemhéja, az enyém például monalizás, azaz nem renyhül rá a szemhéjam a szememre, hanem domborúan kisimul. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen szkeptikus és mások szerint ez egy fantasztikus újítás?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.11.23 18:10:17heart-shaped.box

  mint tapasztalt sminkes, állíthatom, hogy ez nem működhet jól. sokkal szebben lehet kifesteni a szemet egy applikátorral, persze ahhoz gyakorlat kell, de azt meg lehet szerezni hamar. és ez a képen szereplő "árnyalat" igen csúf...

 • 2007.11.23 18:27:14sklasse

  Mint a cikkíró is említette, jelmezbálba gyerekeknek biztos izgi...

 • 2007.11.23 20:32:45bornonheels

  csak nekem tűnik eldolgozatlannak a szélénél? mármint elég erős a kontraszt..

 • 2007.11.23 22:59:52moj

  hát ez valami botrány ronda

  hál' istennek szerintem kb addig fog élni mint a többi ilyen hülyeség (körömlakk matrica,stb)

 • 2007.11.24 03:13:29bagaela

  ez nagyon vicces :)

  Épp pár honappal ez elött volt az egyik fiuismerösöm mesélt erröl, csak '1 perces smink' néven emlegette a dolgot amit a Maybelline akar bevezeti a piacra, aztán pár csodálkozos perc után elárulta, hogy egy marketing-gyakorlat orájára kellett valami terméket kitalálni, és neki ez jutott eszébe, rajtunk tesztelte, hogy mennyire hihetö... :-D

 • 2007.11.24 19:24:02toncsa

  "Az ötödik elem"-ben is van egy olyan egyperces :).

 • 2008.12.27 20:31:30Egy eladósodott behajtó

  Egypercesből maradok Örkénynél, a szemfestés meg tényleg szebb, ha a hagyományos módon készítjük.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta