OFFLINE

Világháborús divattal állt össze újra a Spice Girls

2007. november 18., vasárnap 08:50

Második világháborús divatot idéző ruhákban állt össze újra a Spice Girls pénteken a hollywoodi Kodak Theatre-ben, a Victoria Secret fehérneműcég divatbemutatóján. A katonai egyenruhák stílusában dizájnolt felszerelésük a negyvenes években divatos ceruzaszoknyából, blúz fölé húzott, válltöméssel felszerelt kiskabátból állt, ebben adták elő Stop című számukat, írja a Los Angeles Times. A lap arról az áttörő jelentőségű hírről is beszámolt, hogy Victoria Beckham, az egykori Posh Spices mosolygott. A cég kollekciója eklektikus, állatminta, fodrok és gyümölcsminták dúsítják. Nézze meg galériánkban, a hajtás után egy videó is látható az eseményről.

Nézze meg képeinket!

 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta