OFFLINE

A nap kedvence: rúzs, ami virágot terem

2007. november 7., szerda 13:07

Képzeljen el egy olyan rúzst, ami használat után tovább pompázik a virágoskertben? Valóban nehéz elgondolni, pedig egy amerikai cég, a Cargo Cosmetics megvalósította az ötletet a PlantLove Botanical Lipstickkel. Mégpedig úgy, hogy a rúzsok csomagolását egy az egyben kukoricából készítették el, ami lebomlik a természetben. A csomagolás külső dobozába igazi virágmagokat rejtettek, így egyszerűen elültethetjük őket: csak meg kell nedvesíteni a papírcsomagolást, elültetni a dobozkát és várni, hogy kibújjanak a vadvirágok. Egyébként maga a rúzs is csupa jóságból áll össze: jojobaolaj és sheavaj is megtalálható az összetevők között, viszont a rúzs nem tartalmaz kőolaj-származékokat. Ráadásul a cég az összes színárnyalat eladása után 2 dollárt egy gyerekkórháznak adományoz. A különleges, környezetbarát termék egyelőre csak Észak-Amerikában kapható, és (sajnos) különben sem feltételezzük, hogy Magyarországon hatalmas kereslet volna rá. Legalábbis egyelőre.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta