OFFLINE

Láb közül a kolbász: egyszemélyes kifőzde Berlinben

2007. november 4., vasárnap 07:40

Ezúttal Berlinből jelentkezünk, mégpedig egy gasztronómiai érdekességgel. Egy fiatalemberről van szó, aki a csípőjére szerelt grillsütőről a németek híres kolbászát, würstöt árul. Az ötletes, egyszemélyes gyorsétterem az Alexanderplatzon üzemel, az ölből árusított, illatos sültkolbász darabja 1.20 euró. Az üzlet hihetetlen népszerű, hosszú sorok kígyóznak a kolbászos előtt, akinek férfiassága miatt a csípőjénél található forró grillező miatt őszintén aggódunk.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta