OFFLINE

Jön a Pepsi női kollekciója

2007. november 1., csütörtök 13:25

2005 óta létezik férfi kollekció
Ma minden végérvényesen egy hatalmas olvasztótégelyben folyik össze: a színésznők popzenei albumokat adnak ki, a rapperek parfümöt dobnak a piacra, és a légyszemüvegben járó hírességek saját cipőkollekcióval rukkolnak elő. De ha szénsavas üdítőt gyártó cég női ruhákat vezet be, az talán maga a vég. A Pepsi a férfikollekciója után ugyanis női ruhákkal akar izmosodni a divatpiacon. A Female First szerint szinte biztos, hogy a cég a híresemberekkel fogja eladatni majd a ruhákat, mint ahogy a kólareklámjában is David Beckhamre és Cindy Crawfordra bízta az emberek meggyőzését.

„Ez nem egy olyan kollekció lesz, amit stílusmagazinokban hirdetünk, de lehet, hogy a ruhákat viselő sztárokról fotó készül, ami akár bekerülhet egy ilyen magazinba” – mondta a Pepsi egyik szóvivője. Sportruházat mellett farmert és egyéb utcai holmikat is tartalmaz majd a kollekció, aminek legolcsóbb darabja 12 dollár (kb. 2000 Ft) lesz. A kérdés az: ki vágyik ilyesmire?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.11.01 14:03:21nafretiti

    Nem csoda, hogy a ruhájuk így néz ki, a kólájuk is ocsmány (mint a legtöbb pepsi termék)!

  • 2007.11.01 14:26:16venuswoman

    a kóla szar :D

    nekem a kedvencem, h van olyan bokazoknim, ami coca cola light márkájú, elég lol, amúgy jól néz ki ^^ ha szeretnétek lefényképezem és lehet csodálni x)))

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta