OFFLINE

A nap kedvence: görögdinnyés papucs

2007. október 10., szerda 11:06

 

Nyárvégi napsütés, rövidujjas esték, mezítlábas mászkálás a fűben - ez a papucs sorra idézi fel a vidám és romantikus képeket. Engem legalábbis felvidít és nagyon el tudnám képzelni, ahogy belecsusszanok a bőrtopánba és görögdinnyemagokon tipegek egész nap. Sok izgi szandállal ellentétben - amelyeknek gyönyörű és egyedi a talpuk, de kívülről ez nem látszik – ennek a felsőrésze is szép: a kis dinnyeszeletek és indák a zöld többféle árnyalatában. És ha jól megfigyeljük, a lábujjak helyén kis mosolygó fejek növelik a vidámságfaktort. A cipőt egyébként a Kínai Nemzetközi Cipővásáron mutatták be tegnap, valószínűleg ezer másik hordható cukiság mellett. Ilyesmit Magyarországra is, komolyan, ültessen már valaki gyümölcsöket a szürke cipőrengetegbe!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta