OFFLINE

Vásároljon Bukarestben!

2007. október 8., hétfő 12:58A street style blogokat mindenki imádja, mi is, különösen amikor a huszadik New York-i blog után végre rábukkanuk például egy bukarestire. A Bucuresti Looksra egy helyi lány rakosgatja utcán készített fotóit, sajnos legtöbbször szöveg nélkül, így magáról a városról, a divat és vásárló helyekről nem tudunk meg sokat.

 

Pedig Bukarestben igazán jól lehet vásárolni, furcsa hogy a hatsávos, járda nélküli utak mentén olyan cégek nyitnak üzleteket, amelyek az itthoni piacról azzal a kifogásssal maradtak távol, hogy nem elég exkluzív nekik a környezet. Bukarestben sokkal hamarabb jelent meg néhány luxusmárka, mint nálunk, de az olcsóbb tini-márkák is hódítanak, van például Pull and Bear, ami nálunk csak most fog nyílni. Ha az embernek jó a járókája, és nem zavarja a nehéz terep, igen jó cuccokat lehet összegyűjteni, én például három éve ott  vettem a legjobb Camper cipőmet, idén pedig egy Stefanel boltban vásároltunk be rendesen. A Bucuresti Looks-ból egy valami egyértelműen kiderül, amit maga a szerző is elismer: a román lányok imádják a divatot, a román fiúk azonban nem szeretnek és nem is nagyon tudnak öltözködni.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.10.08 13:43:48Mme du Tancin

  a facehunter.com - on jobboldalt fel van sorolva egy nagycsomó hasonló blog Bukaresttől Stockholmon keresztül Johannesburgig

 • 2007.10.08 13:47:31Mme du Tancin

  sőt, itt is, sőtsőt, a második bejegyzés budapesten készült, jippijé

 • 2007.10.08 14:13:40Picinger

  Egy szürke bokacsizmát láttam, ami tetszett.

  A többi meg Mango, Zara, meg sok-sok ocsmányság, egymásra rávéve. Ez nem divat vazzeg...

 • 2007.10.08 14:50:15szaffie

  A sógorom jár Bukarestbe üzleti utakra, és nagyon jó cuccokat hoz haza, ruhát, cipőt, táskát. Ezen már én is agyaltam, hogy vajon ott miért lehet egy csomó olyan márkához hozzájutni, amihez nálunk nem (a fent említett okokra hivatkozva)? Néhány éve meg az egyik ismerősöm volt kint egy szépségversenyen sminkelni, és ő is lelkesen adta elő, hogy a csajok milyen cipőkben rohangálnak. Hozzánk az a divat kb. két szezon késéssel ért ide.

 • 2007.10.08 16:38:50island

  szaffie miért mit gondolsz miért lesz előbb Romániában Euro, mint nálunk...érdemes elgondolkodni...

 • 2007.10.08 19:20:35Macaroon

  Mert Romániában sokkal durvább határ van a csoró és a nagyon gazdag között. Az oroszoknál meg itt kőgazdag emberek vannak, nem holni magyar Abramovicsok:-)))

 • 2007.10.08 20:59:28suo tempore

  itt szerintem az a baj,h egyrészt kevesen is vagyunk, másrészt Bp-en kívül nincs igazi központ...az meg nem túl nagy vásárlóerő, pláne,h ilyen cuccokat nem az igazán gazdagok hordanak, hanem a helyi celebek, vagy annak látszó egyéb "tárgyak"  arról nem is beszélve,h Bécs kb 2,5 órányi távolságra van és az árak sem rosszabbak (sőt!) mint itt

 • 2007.10.09 07:52:22szaffie

  Igen, igen, a párom meg Moszkvában volt, és mesélte, hogy rengeteg a lepusztult, ezeréves járgány, de annyi Lambot, Porschet és Bentley-t se látott még sehol, mint ott az utcákon. Tényleg súlyosak az oroszok, minden menő nyaralóhelyet elleptek. A nők nagyon szépek és dögösek, de úgy öltöznek, mint a madárijesztők. Mindent magukra aggatnak, ami drága, és ebből vmi egész fura egyveleg születik. Talán ez az újgazdag réteg, akiknek pénze van, de ízlése (vagy egy jó stylistja) még nincs.

 • 2007.10.09 16:42:31Amarcord

  Hát én pont megyek november elején Bukerestbe. Még sosem jártam ott, úgyhogy a tapasztaltabbak máris írhatják nekem, hogy hol és mit érdemes vásárolni...:))

 • 2007.10.09 22:40:36[]

  ez a 2 szegeny csaj eleg cigany modon nez ki. kb mint a cellovoldes felesege.

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta