OFFLINE

Unja az anyósát? Csináltasson belőle gyémántot!

2007. október 4., csütörtök 09:30

"Hadd mutassam meg az én drága Gizikémet:"

A képen látható drágakő nem természetes gyémánt. A színtiszta szénnek ezt a gyönyörű és örökké maradandó formáját ugyanis manapság már nem csak találni vagy bányászni, hanem elő is lehet állítani, mesterségesen. Nem kell hozzá más, csak szén. Pontosan ezzel foglalkozik a LifeGem nevű amerikai cég: gyémántgyártással. Annak is egy egészen különleges formájával.

A drágakő alapanyagául felhasznált szén ugyanis származhat akárhonnan, akár az emberi testből is. Így lehetséges emberi hajból is igazi gyémántot előállítani. A LifeGem kliensei kedveseik, hozzátartozóik tincseiből készíttetnek ékszert, gyűrűkben, brossokban téve maradandóvá az illető testéből származó szénatomokat. Még Beethoven ránk maradt hajából is készült gyémánt, ráadásul az Ebay-en árusították. Máris azon gondolkozik, hogy Kozsó levágott copfját vagy Koncz Zsuzsa legendás hajzuhatagának maradványait gyémántosítja? Ön kiből készíttetne gyémántot és milyen összeállításban viselné?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta