OFFLINE

Fétis balett: ebben próbálj meg járni!

2007. október 3., szerda 08:20


A balett cipők ihlették, vagyis nélkülözi a kényelmet. Christian Louboutin tervezte, "balett magassarkúnak" hívják, ami talán nem szorul magyarázatra. Szerencsére a cipő csak mutatóba készült és nem ez fogja meghatározni a következő évtized, vagy század divatját. A képen látható, magassarkú balettcipő Beyonce Green light című klipjében debütált, talán onnan vette az ötletet Louboutin? "Nem tudsz sétálni vagy futni ezekben a cipőkben. Csupán azért készültek, hogy a hátadon pihenjenek" - mondja Louboutin, feltehetően a cipőiket a vállukon átlógatva hordozó balett táncosokra utal. Viszont nem hiszem, hogy jó érzés lenne, ha egy lengés közben hátba vágnának ezek a sarkak. Ha valaki Párizsban jár a napokban, akkor David Lynch Fetish kiállításán október 3. és november 3. között, a Galerie de Passage-ban megtekintheti őket.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.10.03 09:45:31E.

  ez a cipő közel sem új ötlet, kevés fétispornót nézel ;)

 • 2007.10.03 11:50:09pandilla

  bizony. már Christina Aguilera klippjében is volt ilyesmi évekkel ezelőtt. A Fighter-ben. És Marilyn Manson klippjeiben is, ha jól emlékszem....

 • 2007.10.03 11:57:39Picinger

  Tényleg! Az Aguilera klip. Tudtam, hogy ismerős valahonnan!

 • 2007.10.03 12:11:43ddevil

  jaja, es a Beyonce klip tancosai sem azert allnak ugy, mert tapsikolnak, hanem mert egy rudban kapaszkodnak, hisz kulonben orraesnenek.

 • 2007.10.03 12:39:11gossip

  igenyesebb szexshopokban evek ota lehet ilyet kapni:)

 • 2007.10.03 18:11:02kicsilány

  na meg már a reneszánszban sem volt újdonság ez a dolog... a holdjáró is akkor jött először divatba! nincs új a nap alatt...:D

 • 2007.10.03 18:59:26greencurse

  Én meg már kiskoromban is rajzoltam ilyen magassarkút, meg elképzeltem magamnak, pedig akkor még végképp nem néztem Manson és Christina klipeket. Főleg, hogy akkor még az utóbbi is igencsak barbizott. (Az előbbi meg meg asszem akkor hordta a tarka cicanaciját.)

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta