OFFLINE

Indonéz konyha újra

2007. június 18., hétfő 10:55

Mivel nemrégiben volt szó itt a blogon az indonéz konyháról, gondoltuk felelevenítjük egy másik indonéz étteremhez fűződő emlékeinket is. A Nusantara éttermet a nyitáskor nagyon dícsértük kellemes ízei, valamint valóban Indonéziát idéző hangulata miatta, az elmúlt időszakban azonban elterjedt, hogy az étterem erős hanyatlásnak indult, olyannyira, hogy már a húst sem lehet megrágni.

Elindultunk hát a rágalmak nyomába, de azt kell jelentsük, a negatívumokat semmilyen formában nem fedeztük fel. Bár a Nusantarát valamiért továbbra is inkább a külföldiek látogatják, a tulajdonos hölgy kissé lazára vette a figurát és a személyzet is feltűnően gyakran változik, a hangulat kellemes, a választék széles, az adagok nagyok, a kiszolgálás gyors, és számunkra az ánizsos curry-k és a mogyorómártások valóban indonéziai emlékeinket idézik. Az étel romlásáról nem beszélnénk, a jakartai főszakács még bátrabban bánik a fűszerekkel mint valaha, egyeseknek még talán sok is lehet, így a fűszertelenség vádját valóban nem értjük. Mi fogtunk ki csak jó napot, vagy a Nusantara tényleg jó?


Nusantara
XII., Városmajor u. 88.
201-14-78
előételek 1000-1500 Ft
főételek 2500-3500 Ft

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.06.18 14:07:49fedaykin

    Az étteremben nem jártam, de mi nagyon kedveljük az indonéz konyhát, szinte minden héten csinálunk nasi vagy bami gorenget.

  • 2007.06.19 13:26:35sys

    "a tulajdonos hölgy kissé lazára vette a figurát"    ez mi a fenét jelent?

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta