OFFLINE

Meztelenül az arckrémekért

2007. május 22., kedd 07:55

Feltűnő és az eddigi adatok szerint igen sikeres kampányba kezdett az Elave kozmetikumokat gyártó ír Ovelle Pharmaceuticals. Legújabb reklámjuk ugyanúgy egy laboratóriumba kalauzol, mint a hitelességért küzdő legtöbb kozmetikai cég, az ajtók mögött azonban minden alkalmazott meztelen. Mert, mint a reklámfilmben elhangzik számos kozmetikum okozhat bőrkiütést, ekcémát, sőt akár rákot is. Az Elavénak azonban nincs mit elrejtenie – és itt nyilván a kiütésekre, és fekélyekre gondoltak. A reklámban jó pár női és férfi nemi szerv megfordul, és a cég alkalmazottai közül néhányan valóban szerepelnek a filmben. A forgatáson nem csak a szereplők, hanem maga a forgatócsoport is levetkőzött, hogy mindenki természetesebben tudjon viselkedni Tévében persze a reklám jelentősen cenzúrázva lesz, amitől el is veszti értelmét, de úgy néz ki az internetes kampány is elég sikeres, a cég eladásai a május 5-i kampánykezdet óta 500 százalékkal nőttek. A filmet itt lehet megnézni, persze szigorúan korhatáros.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.05.22 09:41:03Don Calo'

    a cream momentan nem érdekelt, ám szép a mellékelt videón az emberi test meztelen valósága.

    egy valaha "FKK"-s (NDK-s)

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta