OFFLINE

Meztelenül az arckrémekért

2007. május 22., kedd 07:55

Feltűnő és az eddigi adatok szerint igen sikeres kampányba kezdett az Elave kozmetikumokat gyártó ír Ovelle Pharmaceuticals. Legújabb reklámjuk ugyanúgy egy laboratóriumba kalauzol, mint a hitelességért küzdő legtöbb kozmetikai cég, az ajtók mögött azonban minden alkalmazott meztelen. Mert, mint a reklámfilmben elhangzik számos kozmetikum okozhat bőrkiütést, ekcémát, sőt akár rákot is. Az Elavénak azonban nincs mit elrejtenie – és itt nyilván a kiütésekre, és fekélyekre gondoltak. A reklámban jó pár női és férfi nemi szerv megfordul, és a cég alkalmazottai közül néhányan valóban szerepelnek a filmben. A forgatáson nem csak a szereplők, hanem maga a forgatócsoport is levetkőzött, hogy mindenki természetesebben tudjon viselkedni Tévében persze a reklám jelentősen cenzúrázva lesz, amitől el is veszti értelmét, de úgy néz ki az internetes kampány is elég sikeres, a cég eladásai a május 5-i kampánykezdet óta 500 százalékkal nőttek. A filmet itt lehet megnézni, persze szigorúan korhatáros.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.05.22 09:41:03Don Calo'

    a cream momentan nem érdekelt, ám szép a mellékelt videón az emberi test meztelen valósága.

    egy valaha "FKK"-s (NDK-s)

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 6 ruhadarab, ami tiltólistás az irodában

Minden munkahelynek más dress code-ja van, és általában rugalmasak a határok. Ez azonban nem jelenti azt, hogy bármit felvehetünk. Legalábbis akkor nem, ha szeretnénk karriert építeni.

SZEMPONT 10 dolog, amiért óvatosan a népmesékkel

Elérkezett az ideje kimondani, hogy a népmesék már nem alkalmasak, vagy önmagukban nem alkalmasak arra, hogy pozitív, adaptív világképet közvetítsenek.

ESKÜVŐ Így néz ki egy 1,7 MILLIÁRD forintos esküvő

Egymillió fehér virág, többméter magas esküvői torta, a márványpadlóba arannyal gravírozott monogram.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta