OFFLINE

A nap kedvence: a leggyönyörűbb övtáska

2007. május 3., csütörtök 10:20

Az övtáska egy vitatott kelléke a női létnek, hiszen egy bizonyos kor után mindenki úgy érzi, kinőtt már belőle (csakúgy, mint a hátizsákból) ugyanakkor magunknak is csak félve valljuk be, hogy az övtáska mégis az egyik legpraktikusabb dolog, amit valaha feltaláltak. Az embernek szabad mozgást, és szabad kezeket biztosít, ami nagyon sok élethelyzetben jól jön. Szerencsére tudja ezt néhány táskakészítő is, mint például a nálunk megvásárolhatatlan, és egyébként is meglehetősen drága Goldenbleu, amely ezzel a modellel a már pár éve divatos fűzöldre játszik rá. Mivel nem lehet a miénk, sajnos csak csodálni tudjuk. (A táska legközelebb Münchenben szerezhető be, ára 458 dollár)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta