OFFLINE

Mindent a halakról, még nyaralás előtt

2007. április 25., szerda 17:32

Ha tengerparti nyaralást tervezünk és szeretjük a halat és a herkentyűket – márpedig miért ne szeretnénk – nem árt kicsit képbe kerülni velük kapcsolatban. Chili&Vanilia nem is olyan régen összeállította a saját halas listáját – ami a leggyakrabban fogyasztott halak és herkentyűk neveit tartalmazta angolul, német és franciául, majd Pirikenagyi ehhez csatlakozva mindjárt szerbül és horvátul is megcsinálta a saját kis gyűjteményét. Nyomtassuk ki, és legyen a zsebünkben, mielőtt nekivágunk a tengerpartnak. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta