18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szusi meztelen nőről

Meglepő szolgáltatással rukkolt elő egy hollywoodi étterem: a szusiban utazó helyen meztelen hölgyek testéről lehet elfogyasztani az ételkölteményeket. Ez a gyakorlat Japánban állítólag egyáltalán nem ismeretlen, mindenesetre szakterminológiájuk is létezik rá: nyotaimori, angolul „body-sushi”, vagyis test-szusi.

A vendéglők versenye nyilván annyira kiélezett, hogy azok különleges extrákkal próbálják megragadni az elkényeztetett vendégek figyelmét - pucér nővel pedig köztudottan minden eladható. A Hadaka Sushi tulajdonosa azért nem találta fel a spanyolviaszt – az országban nem elsőként próbálkozik - több ilyen kezdeményezésről tudni, amelyek egy része feminista szervezetek nyomására végül beszüntette azt. A mulatság ára egyébként több mint 1000 dollár, plusz fogyasztás.

Nos, kíváncsian várjuk, mikor koppintja le valaki itthon is az ötletet –végül is, meztelenkedni vágyó csajból van nekünk elég, szusiból szintén, érzésünk szerint a modellnek nálunk is nagy sikere lenne. Hacsak nem próbálná meg valaki magyar viszonyokra adaptálni (csirkepaprikás, mákos guba?).

Forrás: The New York Times

Chili&Vanilia

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek