OFFLINE

Kampánypóló Victoria Beckham ellen

2007. április 4., szerda 10:58

Egy amerikai designer azért kampányol, hogy David Beckham felejtse otthon Angliában feleségét, Victoriát, amikor nyáron hivatalosan is csatlakozik a Los Angeles Galaxy csapatához.
 
A 'Free Becks' felirattal ellátott pólókat 19 dollárért árulják Amerikában. A pólón a 'Keep Posh' felirat is ott díszeleg - valamivel kisebb betűtípussal -, ami egy Angliához intézett határozott felhívás.  
 "Beck népszerű Amerikában, de Posh-t kicsit rámenősnek tartják és nem igazán kezelik ugyanazon a szinten, mint a férjét. Az egész egy burkolt kampány és nem tudom, hogy vajon Victoria észreveszi-e a dolog vicces oldalát” – idézett egy meg nem nevezett forrást a Femalefirst.
 
 
A ruhákat Sheila Cameron tervezte, ugyanő állt a Katie Holmes-ot Tom Cruise-tól megszabadító pólóhadjárat hátterében is, és sok más egyéb közéleti történést is feldolgoz ruháin.  
A tervezőnő „Free Becks” feliratú kutyaruhát (17 dollár), partedlit (9 dollár) és rugdalózót (szintén 9 dollár) is tervezett és mindez beszerezhető itt.
 
A Los Angeles Galaxy hazai mérkőzéseit egyébként már teljesen elkapkodták a rajongók és olyan celebek is, mint Tom Hanks.
 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta