OFFLINE

Az év legjobb magyar designere Prágában debütált

2007. március 29., csütörtök 10:23

Március 23-án két magyar tervező kollekciója debütált Prágában: Kemenesi Tünde és Luu Anh Tuan. Luu Anh Tuant választották márciusban az év fiatal designerének a budapesti Wella Fashion Show-n.

(A fotón Kemenesi Tünde látható)

A vietnámi származású tervező 17 éve él Magyarországon. Jelenleg a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem bőr szakának utolsó éves hallgatója. Tavaly fél évet töltött el a London College of Fashion-ben, majd hazatérve befejezte első kollekcióját. Az elmúlt néhány évben bejárta szinte egész Európát valamint Délkelet- és Közép-Ázsiát, hogy kollekciójához inspirációt gyűjtsön a különböző kultúrák összekapcsolódásából.

Anh Tuan ruhái, táskái, cipői és kiegészítői egyetlen színnek, a feketének használatával és a különböző anyagmanipulációkkal állnak össze egységes, de kontrasztokat nem mellőző kollekcióvá.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta