OFFLINE

Az év legjobb magyar designere Prágában debütált

2007. március 29., csütörtök 10:23

Március 23-án két magyar tervező kollekciója debütált Prágában: Kemenesi Tünde és Luu Anh Tuan. Luu Anh Tuant választották márciusban az év fiatal designerének a budapesti Wella Fashion Show-n.

(A fotón Kemenesi Tünde látható)

A vietnámi származású tervező 17 éve él Magyarországon. Jelenleg a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem bőr szakának utolsó éves hallgatója. Tavaly fél évet töltött el a London College of Fashion-ben, majd hazatérve befejezte első kollekcióját. Az elmúlt néhány évben bejárta szinte egész Európát valamint Délkelet- és Közép-Ázsiát, hogy kollekciójához inspirációt gyűjtsön a különböző kultúrák összekapcsolódásából.

Anh Tuan ruhái, táskái, cipői és kiegészítői egyetlen színnek, a feketének használatával és a különböző anyagmanipulációkkal állnak össze egységes, de kontrasztokat nem mellőző kollekcióvá.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta