OFFLINE

Kevesebbet költ ruhára a magyar

2007. február 23., péntek 11:26

2006-ban meglehetősen sokat változott a magyar ruházati piac. A kedvezményes árukínálattal rendelkező láncok mellett megjelentek a rangos divattervezők üzletei is. Amellett, hogy a kínálat növekedett, a teljes ruházati piacon mintegy 3 százalékkal csökkent az eladott ruhák mennyisége 2005-höz képest. A GfK Hungária kutatásából kiderül, hogy a legrosszabbul a sportruházatot forgalmazó üzletek jártak, alsóneműből azonban tavalyhoz képest sokkal többet adtak el itthon.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta