OFFLINE

A nap kedvence: Marni táska

2007. február 19., hétfő 16:50

Azért, hogy a lehető legnagyobb rendszerességgel számolhassunk be mindenről, ami a divat világát illeti, új sorozatot indítunk. A nap kedvence rovatban mától minden nap megmutatjuk, hogy milyen táskán, cipőn, kabáton, esernyőn, órán vagy akármin akadt meg a szemünk, amikor a világhálót és a színes-fényes magazinokat böngészve lestük az aktuális trendeket. A mai nap legjobbjának Marni piros lakktáskáját találtuk, ami abszolút beleillik a nagy- táska -őrületbe, kellően feltűnő és úgy ahogy van szuper.  1040 euróért megrendelhető itt, sőt még tanácsot is kapunk, hogy mihez illik a legjobban.  Tipp: Az ilyen nagy táskákat szinte mindenhez viselhetjük, de estélyihez inkább ne. Ahhoz még a legszebb és a legdrágább sem passzol.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta