OFFLINE

A nap kedvence: Marni táska

2007. február 19., hétfő 16:50

Azért, hogy a lehető legnagyobb rendszerességgel számolhassunk be mindenről, ami a divat világát illeti, új sorozatot indítunk. A nap kedvence rovatban mától minden nap megmutatjuk, hogy milyen táskán, cipőn, kabáton, esernyőn, órán vagy akármin akadt meg a szemünk, amikor a világhálót és a színes-fényes magazinokat böngészve lestük az aktuális trendeket. A mai nap legjobbjának Marni piros lakktáskáját találtuk, ami abszolút beleillik a nagy- táska -őrületbe, kellően feltűnő és úgy ahogy van szuper.  1040 euróért megrendelhető itt, sőt még tanácsot is kapunk, hogy mihez illik a legjobban.  Tipp: Az ilyen nagy táskákat szinte mindenhez viselhetjük, de estélyihez inkább ne. Ahhoz még a legszebb és a legdrágább sem passzol.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta