OFFLINE

Jamie Oliveré az év szakácskönyve

2007. január 12., péntek 12:54

A Whirlpool és a Sanoma megrendezésében szervezett "2006 szakácskönyve" versenyen a "Jamie vacsorái" lett a nyertes. A Libri 2006-os eladási toplistájának első 24 könyve vett részt a versenyben, függetlenül attól, hogy mikori kiadás. (A Jamie vacsorái pl. 2005-ös). Arról pedig, hogy ki kapja az első díjat, a Meglepetés olvasói döntöttek, a könyvek 1-1 oldalas bemutatkozása alapján, 8 héten át tartó szavazással. Különdíjban részesült Stahl Judit is, a Büntetlen örömökért. A versenyben indult Frank Júlia és Buday Péter könyve is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta