LÁJFHEKK

Menő vagy ciki az ízlésficamos filmstúdió?

2015. november 8., vasárnap 15:01

Annyira megosztóra sikerült a Life Style néven futó lakberendezési cég két tervezőjének, Brittany Zwicklnek és Shannon Wollacknak a legújabb projektje, hogy arra gondoltunk: döntsék el önök, vajon menő vagy ciki-e a közelmúltban átalakított Culver Studios.

Az 1918 óta működő produkciós iroda ugyanis ahelyett, hogy megszabadult volna az évtizedek alatt felgyülemlett filmplakátoktól, forgatókönyvektől és egyéb díszlettől,  igencsak kreatív módon építette be azokat a cég életébe - írja a design-milk.com. Az újrahasznosításból remek ötletnek tartjuk például a különleges formájú recepciós pult fölött elhelyezett „Green Light” neonfeliratot, ahogy az újragondolt rendezői székek is jól mutatnak a trendi fa és réz bútorelemek között. De szerettük a kortárs bútorokkal, hatszögletű elemekkel, fekete székekkel és dizájner lámpákkal telepakolt várót és étkezőt is.

Sőt, még a szövegkönyvekkel kitömött plasztik asztal, a falakat borító temérdek forgatókönyv, és a nosztalgiát keltő rengeteg régi fénykép sem annyira zavarba ejtő, mint azok a falra pingált legendás filmhősök, amiket két utcai művész készített a stúdiónak. Csak szerintünk mutat bénán az új „díszletet” kapott falakon a festett King Kong, Batman, Scarlett O'Hara, Uma Thurman a Kill Bill-ből vagy Johnny Depp a Tim Burton féle Alice Csodaországban című filmből. Esetleg két erős akarat és stílus csapott össze az átalakítás során? Nézze meg a galériában, hogy milyen lett az újragondolt stúdió és szavazzon!

468 szavazat 574 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta