LÁJFHEKK

Most jelentkezzen be közösségi kertre!

2015. március 19., csütörtök 12:36

Amennyiben ön a főváros IX, X. vagy XX. kerületében, esetleg ezek vonzáskörében lakik, és imád kertészkedni, akkor most jó hírünk van: a KÉK – Kortárs Építészeti Központ új Közösségi Kertek megnyitását tervezi, amik megvalósításához el is kezdett embereket toborozni. A szervezők elsősorban olyanok jelentkezését várják, akik szeretnek városlakóként kertészkedni, zöldséget, gyümölcsöt, virágokat termelni.

A gyakorlatban mindez úgy néz ki, hogy a jelentkezéseket folyamatosan fogadják március 24. (kedd) 12:00 óráig, ide kattintva jelentkezhet is. Az eredményről és a további tudnivalókról, teendőkről, lehetőségekről másnapig mindenkit emailben értesítenek. A kertekben jelenleg a tervezés, terepmunka és a feltételek kialakítása zajlik. 

Amennyiben a Kerthatár Közösségi Kertbe (IX-XX.) jelentkezik, és a szerencsés nyertesek között lesz, már most számíthat rá, hogy 03.28-án, valamint 04.04-én egész napos közös kerti rendezvény, építés, szépítés, tesz-vesz város lesz – írják továbbá a szervezők a toborzójukban.

A keretekt előre is meg lehet nézni, a Kerthatárba például a következő nyilvános bejárást március 23-án délután 17:00 órától tartják (a Facebookon csatlakozhat is az eseményhez), a majdani Kékvirág utcai kertet március 22-én délután 16:00-től lehet megtekinteni. A XI. kerületi Csárda utcai kert már 2014 nyarán megnyílt, tehát ott már az új kert-közösség várja a tavaszt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta