LÁJFHEKK

Párnába épített gumiarc: menő vagy ciki?

2014. március 2., vasárnap 16:24

Könnyen elképzelhető, hogy a floridai származású művész, Emily Grace King az Etsy-n  többé-kevésbé haszontalan tárgyakkal nyomuló Catie Noble legújabb agyszüleményét, az életnagyságú Ryan Gosling párnát irigyelte meg, ami a hónap elején bejárta az internetet. A Gosling testpárna talán megfizethető árának (45.12 font, ami nagyjából 17.000 forint) köszönhette, hogy szinte percek elkapkodták a megszállott Gosling rajongók (vagy az ő vicces kedvű ismerőseik) az online boltból. Az a gyanúnk, King párnáinak nem lesz ekkora sikere.

Ugyanaz a gumifej többféle kárpittal
Ugyanaz a gumifej többféle kárpittal

Emily Grace Kingnél azért valami erősen félrecsúszhatott, mert ő csak egy hátborzongató gumiarcot épített be designer párnáiba, amiről elsőre inkább ugrik be valami bizarr szexuális segédeszköz (ártatlanabbaknak elsősegélynyújtási tanfolyam), mintsem esztétikus lakásdísz. „ A megszokott párnától eltérő kialakítással azt szerettem volna lehetővé tenni, hogy a vásárlóim úgy érezzék, egy valós személlyel töltik az idejüket" – magyarázta a gizmodiva.com-nak a se esztétikusnak, se kényelmesnek nem nevezhető tárgyat a művész, aki mindazonáltal ragaszkodik hozzá, hogy kollekciója igenis vidámságot hoz az emberek életébe. Nyilván arra gondol, hogy a párnákhoz "csomagolásként" viccesnek szánt üzenetek is járnak, mint például a "Tedd a nyelved a nyelvedre" papírcetlivel emblémázott darab például "Csóktanító Párna" néven fut.

A 40 és 56.75 dollár (9090-12.890 forint) árkategóriájú párnákat egyébként King állítása szerint a középiskolás évei és az azzal járó magányos szívek és reménytelen szerelmek korszaka ihlette. Ön szerint menő a gumiszájba nyelves puszit adni, vagy inkább undorodik még a gondolatától is? Szavazzon!

Viccesnek mondott üzenetek is kaphatóak az új lakótárs mellé
Viccesnek mondott üzenetek is kaphatóak az új lakótárs mellé
1480 szavazat 1041 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta