INTIM

Használd ki a nyelved! - Orális örömszerzés

2009. november 24., kedd 20:03

oralis-szex-ruzs(18+) Nem az a pláne, ha a javát eltünteted a szádban, sokkal izgatóbb, ha a nyelved hegyével, szélével vagy közepével ingerled a péniszt – további jó tanácsok a cikkben...

cikk-tipus-hotsztori

 

Még nem nagyon találkoztam olyan pasival, aki azt nyilatkozta volna, hogy nem szereti, ha szájjal kényeztetik. De már nem egy olyan esetről hallottam, amikor a férfi azért ment félre vagy örökre el, mert kedvese idegenkedett az orális szextől. (Egy barátnőm például csak epres óvszerrel hajlandó ezt a műveletet végrehajtani.)

Tény és való, mindez akkor ér csak valamit, ha nem szívességből, hanem valóban örömszerzésből szeretnéd a párodat ajkaiddal izgatni. Mert a kedvtelen nyammogás inkább kiábrándító, mint vágyfokozó.

Persze néhány együtt töltött aktív év után a legodaadóbb szerető is küszködhet átmeneti kreativitászavarral, és ilyenkor igazán jól jön egy kis segítség. 

 

1. Nézd az arcát!

Orális szex közben sem árt a folyamatos kontroll. Az adott pozícióban ugyan viszonylag nehéz a szemkontaktust fenntartani, de azért időként nem árt, ha az arcára is vetsz egy pillantást, így megállapíthatod, hogy mennyire sikeres az, amit éppen csinálsz. És attól, mert fogalt a szád, neked sem kell visszafognod magad. Ha bizonyos hangokkal tudatod, hogy te is élvezed a kényeztetését, attól ő is jobban begerjed.
 

2. Használd ki a nyelved!

Az orális szexről sok nőnek él tévhit az agyában, sokan úgy gondolják, hogy ha minél nagyobb részét tüntetik el a szájukban, annál jobban végzik a dolgukat. Ám nem kell úgy sietni. A nyelv különböző részei különböző hatást fejtenek ki. Más érzetet kelt, ha a nyelvünk hegyével, szélével vagy közepével izgatjuk a péniszt. És ugyanez az elmélet igaz a szívás erősségére is.
 

3. Ne hagyd ki a V-területet!

A másik fontos dolog, hogy ne csak a péniszre koncentráljunk. Hiszen ott vannak még a herék és a pénisz törzsét borító bőrt és makkot összekötő V-alakú terület, a frenulum. Ezeken a részeken is rengeteg idegvégződés található. Olyannyira, hogy legtöbb férfinak a frenulum teste legérzékenyebb pontja. Tehát semmiképp se hagyjuk ki a kényeztetésből.
 

4. No meg a gátat!

Idegvégződésekkel teli terület a férfi gátja. A hatás nem marad el, ha orális szex közben kezünkkel ezt a területet simogatjuk, finoman nyomogatjuk.

 

cikk-tipus-linkek

Én is szájjal neked, te is nekem, ez a jelek szerint a szex csimborasszója, de azért nem ilyen egyszerű mégsem – minden, amiről a női lapok hallgatnak az örökzöld 69-es figurával kapcsolatban, avagy a Dívány szextipp-értelmezője szigorúan házi használatra. | Szextipp-értelmező – A 69-es csapdája

A prosztata a férfiak G-pontjaként is ismert, stimulálása, masszírozása számtalan férfi számára óriási szexuális élmény, sokan vannak azonban, akiknek kellemetlen, sokszor fájdalmas az anális stimulus. | A férfi örömpontja

Blogok, amiket olvasunk

CsP Lefeküdtünk, mégsem szexeltünk

Levélírónk annyira tiszteletben tartja a lány kérését, miszerint lassítsanak, hogy megpróbál lopakodó üzemmódba helyezkedni az ágyban.

Makronauta Aszalt gyümölcs kompót

Hogyan varázsolhatunk a télbe nyarat? Igen, aszalt gyümölcsökkel! És ha még egy kis praktikával, néhány adalékkal megbolondítjuk, máris ott vagyunk!

Juhari Zsuzsanna Hátborzongató ölelés

Akadt olyan sír, amelyben nemi aktus pózát utánozva temették el a párt.

Asperger 2.0 Érzelmi vakság

A férjem az alexitímia tipikus tüneteit mutatja – ő sokáig képtelen volt beszélni minden olyan témáról, ami erős érzelmeket váltott ki belőle, és most is csak nagyon nehezen nyílik meg.
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés

Hirdetés