HOROSZKÓP

Szexuális teljesítményével is férfiasságát bizonyítja: a Kos férfi tüzes az ágyban

2011. március 21., hétfő 08:44

Önfejűség, önzés, makacsság, mértéktelenség: a zodiákus első jegyének szülöttei számos elviselhetetlen tulajdonsággal rendelkeznek. Ugyanakkor izgalmasak, mindig ezer fokon égnek, nagyvonalúak és róluk mintázták a lehengerlő hősszerelmes alakját is.

A Nap március 21-től április 20-ig tartózkodik a Kos jegyében, amelynek uralodó bolygója a harcias, cselekvő és konfliktushelyzeteket teremtő Mars. Március hónapunk is Mars római hadistenről kapta a nevét.

A Kosok most beindulhatnak

A Kos jegyűek most szárnyalhatnak, és nem csak a Nap energiája miatt. A szerencsehozó Jupiter is sietteti őket, hogy minél előbb valósítsák meg vágyaikat, merjenek haladni és nagyban gondolkodni (ami persze egyébként sem áll tőlük távol), és gyors döntéseket hozzanak a cél érdekében. A velük szemben álló Mérlegekre ez a sürgetés már frusztrálóan hat, és döntésképtelenségükkel nagyobb mértékben szembesülhetnek. Azt azonban nyilvánvalóan felismerik, hogy a jó lehetőségekről kár lenne lemaradniuk. Nincs most idő a mérlegelésre.

Fotó: Szántai Gábor
Fotó: Szántai Gábor

Érezhetően mindegy jegy szülöttére hatással van a Kos lendületes ereje, azonban aki hajlamos a meggondolatlanságra, az jó, ha odafigyel magára, amikor elkapja a hév. Ahogy a tavaszi napforduló a tavasz kezdete, úgy a Kos jegy a 12 állatövi jegy első jegye, és remekül ért ahhoz, hogy az asztrológiai újévet megalapozza. A Nap villámgyorsan vált jegyet  március 21-én, amikor az Uránusszal kerül együttállásba. Meglepő kezdésre számíthatunk, ez az intró nem hétköznapi dolgok megélését sejteti, inkább felnyomja a feszültségszintet mindenhol és mindenkiben.

Csak a saját kárán tanul

A Kos jegyet hatalmas lendület és lelkesedés jellemzi, a jegy szülöttei kezdeményező akaratukkal úttörőként hódítanak meg ismeretlen területeket és fedezik fel az élet legkülönfélébb aspektusait. Egy Kos nem ijed meg a lehetetlentől, és felesleges igyekezet őt ellátni jótanácsainkkal vagy megpróbálni megóvni saját magától, mert ő az, aki mindent a saját bőrén keresztül akar megtapasztalni. Makacsságban talán a Bak jegyűek vehetik fel vele a versenyt, és meg van győződve rőla, hogy neki mindig igaza van. Versenyző típus, aki mindenben első akar lenni. A konfliktusoktól sem riad vissza, sőt, önérvényesítése egyik sikerforrásának tekint minden megnyert csatát.

Magas hőfokon ég, ezért önző

Figyelmét többnyire saját maga köti le, más emberek érdekeibe bele sem gondol, nem veszi észre, hogy mennyire önző tud lenni. Valójában akkora hőfokon ég, hogy szüntelenül mozgásban van, újabb és újabb ötletek pattannak ki a fejéből, nincs ideje beavatni másokat a tervébe. Ezért ők kirekesztve érezhetik magukat mellette. Nem szándékosan bánt meg másokat, egyszerűen nincs ideje másokra is gondolni. A többi tüzes jegyhez (Oroszlán, Nyilas) hasonlóan állandóan magára akarja vonni az emberek figyelmét. Mint a zodiákus első jegye, személyisége még kiforratlan, és energiái még csaponganak, kontrollálatlan, mint egy nagyra nőtt pimasz gyerek, aki tör-zúz ha kell, és hirtelenséggel tud nyers és durva szavakat vágni a másik ember fejéhez, mindezt persze meggondolatlanul.

Egyetlen főnököt ismer el: saját magát

Akár férfiról, akár nőről van szó, a Kos alaptermészete az izgatottság, a változatosság. A rutinmunka kiöli belőle a lendületet. Ha mindig újabb és újabb kihívásokat kap, élvezi a feladatait. Magányos harcos, aki nemcsak az ellenfelekkel bánik el könnyedén, hanem mindenkivel, aki irányítani próbálja őt. Egyetlen egy főnököt ismer el: saját magát. Éppen ezért sikeres a vállalkozásokban, beosztottként pedig rémálma tud lenni a főnökeinek, ha nem kap kellő szabadságot. A tüzes jegyek gyengéje a mértéktelenség. Ez a Kos jegynek sem erőssége. Kitartásban sem jeleskedik, valószínűleg ezért sem aprózza el a dolgokat. Ha már egyszer megerőlteti magát, gondoskodik róla, hogy legyen látszata.

Óvnia kell a fejét

Minden Kos jegyűnek szembe kell néznie azzal a ténnyel, hogy türelmetlen, és emiatt meggondolatlan. Ha a dolgok nem fénysebességgel történnek, akkor elkezdődnek a bajok. Legérzékenyebb testrésze a fej, (egyébként is szeret fejjel menni a falnak), hirtelensége miatt vonzza a baleseteket (bukósisak ajánlott) és nem árt, ha a közelükben van egy sürgősségi osztály is. A Kos jegy általában gyorsan tanul, a reakció ideje is gyors, azonban elszámolni tízig a kritikus helyzetekben már tanulandó feladat számára. Ami a szívén az a száján.

Fotó: Terrius Kim
Fotó: Terrius Kim

A Kos férfi hősszerelmes és macsó

A Kos férfi hőstettekkel próbál udvarolni. Ha megtetszik neki egy nő, nem sokat teketóriázik, rohamoz. Nem a kifinomult modorával veszi le a hölgyeket a lábukról, hanem rendkívül jól feltalálja magát a váratlan helyzetekben, jól improvizál és nagyvonalú gesztusokkal hódit. Ajándékozáskor sem szűkölködik, a kicsinyesség távol áll tőle. Gesztusaival odafigyel, hogy fenntarthassa macsó imidzsét. A bombajó kezdet után az érdeklődési görbe sajnos hamar eléri csúcspontját, és az újdonság, a hódítás és a szórakozás varázsa eltűnik. Új izgalmak felé indul. Alaptermészete, hogy imád játszani a tűzzel. Ha feltámad benne a kalandvágy, semmi sem tartja vissza. Ő a tipikus tüzes szerető, szexuális teljesítményével is folyamatosan bizonyítani akarja férfiasságát. A Kos férfiak nem a meggondoltságuk és megbízhatóságuk miatt szerethetőek elsősorban, ám spontán, ösztönös és kezdeményező természetük miatt változatos, unatkozástól mentes pillanatokat élhetünk meg társaságukban.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2011.03.21 12:38:17waszabi

  Nem 12 féle ember, csak bizonyos tulajdonság halmazok jellemzőek az azonos jegyben születettekre. Érzelmes típus-e vagy inkább racionális, csendes avagy harsány, monogám avagy kalandor az alapbeállítottsága. De nem recept szerint van, nem egyformák ezek sem, és persze változtathat rajta a tudatos, a szerzett énje.
  De mondok egy kiábrándítóbbat.
  Felvett viselkedésformák, amibe "beöltöznek" az emberek, amivé alakítják magukat, nos, abból valóban nincs több 12-nél. Trendekből építkeznek, azonosulni igyekszenek, s ez az eredménye. MOndják, hoyg ninc s két egyforma ember, de mégis annak igyekeznek mutatni magukat - sikerrel. Ha elég sok emberrel találkozol, egy idő után észreveheted ezt. Kiszámíthatóak, mint a szorzótábla, nagyon kevés az eredeti ember, aki önmagát adja elő.

 • 2011.03.21 13:29:43tomfix4

  nem is tudtam hogy a kosok tüzes szeretők:[link]

 • 2011.03.21 13:51:10karikaV43

  Isten szerint mindenféle jóslás mint például ez is bűn.Ráadásul kos vagyok és nagyon is van bennem kitartás.A horoszkóp egy baromság nem más,olyan mint a tenyér jóslás.

 • 2011.03.21 14:34:35magyar bucó

  Inkább 25 botütés, úgyis a (több)ezer éves hagyománnyal foglalkoznak.

 • 2011.03.21 15:11:46magyar bucó

  Percenként kb. 200 gyermek születik. Ezeknek mindnek egyforma sorsuk lesz?

 • 2011.03.21 15:26:36Krisztiantara

  Eléggé sekélyes és bugyuta gondolkodásmódnak tartom azt a fajta szemléletet, amely két csoportra vagy kategóriára osztja az embereket: "Ha nem azt gondolod, amit én, akkor biztosan a másik csoportba tartozol, akik hülyék, mert nem azt gondolják, amit én."
  Így gondolkodnak azok is, akik a spiritualitás bármely ágával foglalkozókat hagymázas bolondoknak, azokat pedig, akik nem "hisznek" a spiritualitás semelyik ágában sem, szkeptikusoknak, vagy okos és logikus embernek tartják. Még szerencse, hogy nem csak ez a két kategória létezik, hanem születnek önmagukat vállaló egyéniségek is erre a Földre. :-)
  Én a magam részéről a szkeptikusok táborába is tartozhatnék, mivel szeretek mindent logikusan mérlegelve megvizsgálni, tanulmányozni.
  Éppen ezért tanulmányoztam az asztrológiát is, hiszen logikus gondolkodású emberként nem lehetek olyan hülye, hogy arról mondjak véleményt, amit a legkevésbé sem ismerek.
  És bizonyosságot nyertem.
  Az asztrológia tudomány.
  Egy-egy jegy leírása valóban csak általánosítás, részlet, önmagában semmit sem ér, talán csak érdekes lehet, ahogy ez a cikk is az. A részek azonban egészet alkotnak, így már érdekes a KÉPLET.
  Az egészet viszont csak az láthatja meg, aki nyitottan, okosan, logikusan közelít az ismeretlenhez.
  Talán kipróbálhatnátok a GONDOLKODÁST. :-)

 • 2011.03.21 16:10:54Gulogulo

  Vettem egy távcsövet! Belenéztem március 12-én. A nap pont a halak csillagképbe lépett...

 • 2011.03.21 16:28:46Lord.Helmet

  @Krisztiantra
  Elárulnád mi volt az a pont amikor "bizonyosságot nyertél"?
  Tudom, ez egy hosszú folyamat lehetett, meg a részek egészet alkotnak, de biztosan volt valami konkrét felismerés amikor felkiáltottál: Heuréka!

 • 2011.03.21 16:38:58wmiki

  ez igaz
  nem vagyok kos, és tényleg nem vagyok tüzes :(

 • 2011.03.21 17:03:18wmiki

  Krisztiantara:
  nincs min csodálkozni
  a mai kor emberének nem feladata az önálló gondolkodás, ezek csak abban hisznek, amit mondanak nekik
  ha azt, hogy a gyermekágyi lázat nem láthatatlan lények okozzák, akkor azt kajálják be, ha azt mondják nekik, hogy az atom egy és oszthatatlan, akkor azt böfögik vissza

  és fröcsögnek minden kire, aki másban merészel hinni, ami éppen divatban van

  a fanatikus tudonmányhívők már csak ilyenek, képtelenek az önálló gondolkodásra, de ez nem is várható el tőlük
  valószínűleg előző életeikben kiváló inkvizítorok voltak, az az egy feladat, amit hibátlanul el tudnak végezni

  meg persze a hivatalban a székmelegítés, ahhoz is ugyanilyen kevés agy kell

 • 2011.03.21 17:17:484b

  @Krisztiantara:
  Akkor újra ideteszem, művelődj (és a többiek is):[link]

  Ezt mondja egy olyan ember, aki már kipróbálta a gondolkodást. Tehát kijavítanálak: az asztrológia áltudomány.

  Persze könnyebb az embernek hinni abban, ami megnyugtatja, és nem kell gondolkodnia ahhoz, hogy elfogadja, hisz egyszerűen csak "működik". Nem is baj ez, mindenki szabadon eldöntheti miben hisz, nem feltétlenül kell a "másik" táborhoz tartozni. De ettől még nem lesz az asztrológiából tudomány.

  @wmiki:
  Segítek: a mai kor emberének nem feladata az önálló gondolkodás, ezek csak abban hisznek, amit mondanak nekik
  ha azt, hogy a bolygók állása hatással van az életük bármely aspektusára, akkor azt hiszik el
  ha azt hogy csodatevő gyógyvízzel meggyógyíthatják a baját, akkor azt

  és fröcsögnek mindenkire, aki alátámasztható, megmagyarázható, bizonyítható, mérhető dolgokban hisz, szemben azzal ami éppen divatban van

  A fanatikus áltudományhívők már csak ilyenek, stbstb...


  Végül idézném egy korábbi hasonló témájú cikk egy kommentjét:

  Sosem felejtem el, amit Mérő szokott mondani az előadásain: a születésed pillanatában a szülészorvos által lenyelt nyál nagyobb gravitációs hatással volt rád, mint bármelyik bolygó.
  Ő egy nagy tudású, hiteles ember.
  Az asztrológia meg egy kétségbeesett kitaláció, isten édestestvére.

 • 2011.03.21 17:29:46wmiki

  értem
  tehát akkor az a tudomány, amit nagy tudású szent emberek vallanak, és nyilván ők sosem tévednek, ezért kell ócsárolnotok mindenkit, aki másban merészel hinni, mint ezekben a szent tanokban

  megértem a kommentedet hívő
  neked nincsen önálló gondolatod, ezért a tévedhetetlen szent, mérő lackótól kell egyet kölcsönöznöd
  ezért mondtam
  neked nem feladatod a gondolkodás

 • 2011.03.21 17:48:024b

  @wmiki: nem érted. Vedd a fáradtságot, és olvasd el amit belinkeltem, különös tekintettel a "A tudományos elméletek [...]" kezdetű bekezdésre, és látni fogod, hogy a tudomány nem az, amit az imént írtál.

  Úgy látom az ócsárlás a te kommentjeidből árad, de ne dobálózzunk már sárral. Kérlek a személyeskedést tedd félre, ne engem minősíts, én sem tettem ezt veled. Inkább bizonyítsd be, hogy az asztrológia működik, én az imént megtettem az ellenkezőjét.

 • 2011.03.21 20:22:04wmiki

  ja értem
  tehát akkor ti egy olyan szektában hisztek fanatikusan, amelyik "téved, nem is egyszer"

  hát ehhez már tényleg csak gratulálni lehet, igen erős a hitetek, hogy a sok tévedés ellenére beveszitek a meséit, szektások :#

 • 2011.03.21 21:50:15lega

  Hat évig tanítják államilag akkreditált főiskolán az asztrológiát. Nekem is van diplomám belőle. Mi itt a hézag? Mindig akadnak emberek, akik valami mellett vannak, de akadnak olyanok is, akik ellene. Amióta emberi lény mozog a földön, ez így volt, van és lesz. Ettől még nem kell sárt dobálni.
  Megérte a hat év beletett energia ezért a tudásért. És ez csak a tradicionális volt. A dzsotishi még négy év lett volna. De majd pótolom.

 • 2011.03.22 07:20:28wmiki

  ...vagy tömlöcbe vele, ahogy a középkorban ítéltétek el a másban hívőket, igaz szektás?

 • 2011.03.22 08:56:04magyar bucó

  lega:
  "Hat évig tanítják államilag akkreditált főiskolán az asztrológiát. Nekem is van diplomám belőle."

  Hat év főiskola? Három bukással?
  Állami akkreditációról meg nem is álmodnak.

 • 2011.03.22 17:56:07Sadist

  wmiki 2011.03.21 17:03:18

  Na megint ideevett a fene. Nem gondolkodtál még a reinkarnáción? Mondjuk ha következő életedben kavicsként egy folyó mélyén kussolnál, akkor több vizet zavarnál, mint most az ostoba trollkodásoddal.

 • 2011.03.23 11:20:54waszabi

  az újdonság varázsa: azt értem, hogy nem értesz egyet. De miért szükséges hülyézni és pocskondiázni egy ilyen helyen hozzászóló embereket, akiket nem ismersz és a téma sem érdekel igazából? Attól igazad lesz, hogy elmondod, ki milyen hülye? Vagy jobb lesz neked, hogy másokat minősítgetsz? Nem hiszem.
  Nem először olvasok általánosító, csúsztató megjegyzéseket "népbutitás" ügyben. A magam részéről sem pénzért, sem ingyen nem butítottam senkit, ezért nem gondolom, hogy minősítésednek bármiféle alapja lehetne esetemben. Másfelől meg, ha bárki által megfigyelhető jelenségről beszélek, akkor lszi venni a fáradtságot, és kicsit szemlélődni magad körül, mielőtt megszólalnál, vajon úgy van-e, nem pedig nyomni az unalomig hallott kliséket reflexből, csak mert ezt tanították neked otthon. Mert ezt a buta szajkó magatartást meg én unom.
  Légy eredeti egy kicsit, saját gondolataidat közöld kultúrált formában, azzal tudsz hozzátenni a nép fejlődéséhez, az arroganciád ehhez nem segít hozzá:)

 • 2011.03.23 11:56:20kIára

  Na a puding próbája az evés.
  Itt vagyok én.
  [link]

  Megkérem a tisztelt szakértőket, hogy mondjanak néhány alapvető dolgot rólam.
  Becsületesen fogok válaszolni. (Igen-nem, talált-mellé stb.).
  Pl. Mire utal, hogy a Mars és az Aszcendensem együtt áll, az Oroszlánban? Ez alapján kb. mi lehet az a tevékenység amit már 15 éve űzök és abból eltartom magam? Már a szakterület valamelyes belövése is megteszi. Bár gondolom a kép alapján egyértelmű ;)
  Hold az Ikrekben, Jupiter a Rákban, fényszögekkel bombázott Plútó… hú, de izgi, ugye?

  A horoszkópom szerint milyen hajlamaim vannak? Tudok esetleg valamilyen hangszeren zenélni? Netán rajzolni? Netán megmondható, hogy mi az alapképzettségem? Miben mutattam egyértelmű készséget és tehetséget már ötéves koromtól?
  Hány komoly kapcsolat volt az életemben és hogyan állok a partnereimhez? Hűséges vagy hűtlen típus vagyok? ( figyelem: Vénusz a Skorpióban! :D )

  Hogyan viszonyulnak hozzám az emberek, és én hogyan viszonyulok hozzájuk? Milyen a viszonyom a főnökkel? Milyen a munkastílusom?
  Mit kell tudni az egészségemről? Kicsattanok, hervadok, alig élek, hamarosan meg fogok halni, vagy túlélem még az unokáimat is?
  Bort, sört, rövidet, koktélt szoktam inni, ritkán vagy gyakran vagy teljesen absztinens vagyok?
  Szüleimhez való viszony? Egyáltalán: élnek, halnak?
  Kutya vagy macska? Netán kanári?
  Viszonyom a pénzhez?
  Kedvenc hobbim a trollkodáson túl?
  Mihez fűződnek életem nagy kudarcai? És örömei?

  Illetve írhattok bármit, ami biztosan „kiolvasható” ebből. Teljesen őszintén fogok válaszolni.

 • 2011.03.23 15:00:50kIára

  @kén-e egy nick?
  hehe. nevezzük elterelő stiláris hadműveletnek

 • 2011.03.23 15:02:42Laikus Érdeklődő

  @klára:
  Engem érdekelne de sajnos nem vagyok asztrológus. ;)

  @waszabi és Németvölgyi-Nagy Renáta
  Kérem segítsetek! Különösen fontos információ, hogy a Vénusz a Skorpióban!

 • 2011.03.23 15:29:47waszabi

  Kén-e egy nick?: most jobb? Megkönnyebbültél? Örülök neki:)Lásd, hogy neked kell bizonyíték, nem nekem:) Hiába vergődsz itt, ez van.
  Kezdek hozzászokni az idegbeteg trollokhoz...

 • 2011.03.23 16:09:09wmiki

  :0
  én úgy tudtam, hogy tibi elhagyott, már csak extibiné vagy, klárika

  egyébként érdekes, hogy egy asztrológusokat mocskoló oldalon teszel fel kérdéseket, nyilván abból indultál ki, hogy abban a mocsárban, ahol a trollok fikázzák az embereket, oda sok ember jár :#

  van rendes asztrológus oldal, ahova normális emberek járnak, és nem ideggyenge fanatikus tudományhívő inkvizítorok

  talán próbáld meg ott
  sok sikert a szent háborúdban!

 • 2011.03.23 16:47:17kIára

  Kedves wmiki, örömmel tudatom, hogy Tibi nem hagyta el Klárát.
  Szent háborút meg soha nem vívtam, annak ellenére, hogy a Marsom az Oroszlánban van.

  Ebben a mocsárban – ha jól veszem észre – te is boldogan dagonyázol. Nekem miért ne lehetne?

 • 2011.03.23 17:11:47wmiki

  én kevesebb örömmel :((

  egyébként tájékoztatlak, hogy az asztrológia egyfajta önismereti módszer, vagyis nem azt mondja meg, hogy van-e kutyád, hogy hátulról szereted-e, vagy hogy piros a hütőd, hajdú mosógéped van-e hanem, hogy milyen folyamatok uralnak, vagy épp hatnak rád

  bár mint ilyen természetesen tendenciák, és előrejelzések is kiolvashatók belőle

  nem nagyon értek hozzá, én tarot használok, de ha gondolod szívesen bevezetlek ^^

 • 2011.03.23 17:41:42Laikus Érdeklődő

  @wmiki:
  Te csak ne vezesd sehová Klárát. Én voltam itt előbb.
  De ha már itt vagy elárulhatnád mit mond a tarot Tibivel és Klárával kapcsolatban! Szerinted van esélyem? Kezdek aggódni. Persze nem tudományosan, csak olyan normális ember módján amilyen te is vagy. :)

 • 2011.03.23 19:46:48wmiki

  megnéztem

  nincs esélyed, klára nem akar téged, semmi jó nem jönne ki a kapcsolatotokból, mindketten egyedül éreznétek magatokat

  lám a kártya nem hazudik!
  ím a bizonyíték!!!

 • 2011.03.23 19:48:45wmiki

  klára és tibi pedig bírják egymást, bár nem ez a legnagyszerűbb szerelem a világon, azért jól elvannak benne
  de stresszelik is egymást, mondjuk klára mellett ezen nem lehet csodálkozni

  már tervezik a gyereket

 • 2011.03.24 10:38:30kIára

  @wmiki, le a kalappal! És mindezt a kártyákból olvastad ki?
  Valóban egymás agyára szoktunk menni, sőt elég gyakran egymásnak is esünk. De hát én így szeretem. Szakadjon az inggomb és a lepedő. Azért ebben nincs semmi meglepő, hiszen a Merkúrom az ötös házban van.

  De tényleg kíváncsi vagyok egy asztrológus véleményére, különösen a Szaturnuszom furcsa helyzete érdekel, illetve aggaszt, hogy a hetes házam ennyire pici – gyakorlatilag kunyhócska – és tök üres.

  Lehet, hogy sorsfeltárásom azért marad el, mert nem ajánlottam pénzjutalmat…?

  Mindenesetre azért vagyok olyan magabiztos, mert az Uránuszom a Skorpióban ezt diktálja. Persze ezzel együtt jár a bukásom lehetősége is, igaz?

 • 2011.03.24 10:48:35kIára

  Laikus Érdeklődő,
  Erre válaszolva:[link]

  Lehet, hogy van esélyed. Persze csak akkor, ha tudhatjuk hogy hol van a Napod és milyen fényszögből ízzítja meg a Vénuszomat, és mennyire tudja megszólítani a Holdam.

  Ezzel a webes asztro-alkalmazással kiszámíthatod:
  [link]

 • 2011.03.24 12:23:00wmiki

  nincs esélye mondtam
  nem vagytok egy szinten, te unatkoznál mellette, és ő is rosszul érezné magát :((

  mikor jön a baba?

 • 2011.03.24 12:49:01Laikus Érdeklődő

  @wmiki:
  Nem hagynám unatkozni. ;)
  Ha hosszú és boldog életünk vége felé mégis kifogynánk a szavakból (és a tettekből) akkor a kandalló előtt ülve elővennénk néhány klasszikus wmiki idézetet és felvidítanánk a napunkat.

  PS. Milyen baba? A szakértők nem sokat segítettek eddig.:( Nincs más választásom, kipróbálom a webes asztro-programot. Talán megtudom végre ki az a Tibi!

 • 2011.03.24 12:56:51wmiki

  szerintem te elég hamar kifogynál a szavakból (a tettekből meg főleg) :((

 • 2011.03.24 13:11:12Laikus Érdeklődő

  Hoppá, tényleg hasznos dolog az asztrológia! Megnéztem Klára asztro-képét (a pudingos hozzászólásánál) és végre fény derült a Tibi-rejtélyre. :((((
  Azért nem adom fel. Megkérdezem a saját csillagaimat.

 • 2011.03.24 15:24:34Laikus Érdeklődő

  Kedves Klára!
  Megkérdeztem az univerzum erőit a jövőnkről és ezt az eredményt kaptam:
  [link]

  Sajnos a kapott adatok nem sokat mondanak számomra (remélem valaki segít értelmezni), annyit azonban laikusként is látok, hogy a hetes ház nálam is lakatlan. Majd oda megyünk nászútra.

  A Napom miatt kérlek ne aggódj, a kedvedért bármikor elforgatom, hogy megfelelő legyen a beesési szög. Azt hiszem ide tartozik a bal alsó sarokban található érdekes adat, miszerint a Vénusz uralja az idei évemet ráadásul a nyúllal együtt! Lájk!

  De hagyjuk az erotikát a hanyatló nyugat ópiumának! Romantikus vízöntőként mi mással próbálhatnám megszólítani a Holdadat mint az Aquarius - Let The Sun Shine in című dallal:
  [link]
  (A naplementés képek tovább fokozzák az amúgy is erős érzelmi töltést.)

 • 2011.03.24 19:05:51kIára

  Ohó, egy tündöklő Napocska a Mérlegben, Holdja meg a Nyilasban van…
  Mars és Vénusz együttállás, szenvedélyes szerető, aki bizonyára egy szívdöglesztő Adónisz is.
  Mérlegben a Merkúr kiegyensúlyozott, talán hideg, racionális gondolkodás.

  Istenkém, valamit érzek… azért randira még ne hívj. Tibinek nem tudnám kimagyarázni.

 • 2011.03.24 19:07:51kIára

  Ja nem. A Mars nem is áll együtt a Vénusszal de legalább a Szűzben vannak, mindegy. Akkora baj nem lehet belőle.

 • 2011.03.24 19:54:06wmiki

  mi van a babával?

 • 2011.03.25 19:16:04Laikus Érdeklődő

  Szinte tökéletes jellemraz kedves Klára. Újabb megdönthetetlen bizonyítéka annak, hogy az asztrológia valóban működik.

  Az utolsó sorodból némi aggódást olvasok ki szépséges Dulcineám, de megnyugtatlak, a Plútóm nyakörvének aszcendense szinte teljesen eltakarja a Marsot, így a türelmem és a diszkréció velem született, szinte belém égetett tulajdonságok.

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta